Dark Mode On / Off

A WPC kerítések és korlátok előnyei

wpc-kerítés, wpc kerítések és korlátok - wpcguru.hu

A kertben a leggyakrabban a kerítés kap a legkisebb figyelmet. Sokaknál talán az utolsó elem a kertben, amire nem szentelnek kellő figyelmet, pedig igenis fontos szerepe van a hangulatunk és a kert összképének megteremtésében. Egy szép, dizájnos kerítés igenis befolyásolja a kert megjelenését és küllemét. Ezért nem mindegy milyen anyagból készül és a kerítés színe is kulcsfontosságú, hiszen harmonizálnia kell a kert többi funkcionális és dekorációs elemével.

A WPC kerítések soha nem voltak még ennyire népszerűek, mint napjainkban. Mutatjuk az előnyöket és azt, honnan érdemes beszerezni a WPC kerítést és korlátokat, ha mi is a WPC termék mellett döntünk.

A WPC anyaga környezetbarát, de nem csak emiatt dönthetünk mellette

A WPC, egy kompozit anyag, mégpedig fa és műanyag kompozit. Általában a WPC anyag 60 %-ban fát, 30 %-ban műanyagot és 10%-ban ragasztót tartalmaz. A WPC anyag környezetbarát volta miatt nagyon népszerű azok körében, akik az otthonukban, a kertjükben vagy a közösségi terek szépítése mellett, a bolygó védelmét is célul tűzték ki. Nem mellesleg a WPC anyagok újrahasznosított anyagokból készülnek, amely még vonzóbbá teszi ezeket a termékeket minden környezettudatos ember számára.

5 érv, ami a WPC kerítések és korlátok mellett szól

Hogy milyen előnyökkel rendelkeznek még a WPC kerítések, korlátok? Ellentétben a hagyományos kerítés anyagokkal, amelyek nagyon hamar tönkremennek, a WPC-ből készült kerítések hihetetlenül tartósak. A WPC kerítés nem csak az időjárás viszontagságainak áll ellen, hanem a rovaroknak, a gombának, a penésznek. És ezzel jelentős összegeket takaríthatunk meg. További előnye még a WPC kerítéseknek, hogy természetes a megjelenésük. Többféle típus és szín teszi lehetővé ezt a természetességet. Mint például a sötétbarna és sötétszürke színben kapható Colosseum WPC kerítés, amely többek között tartós, praktikus, gondozásmentes és könnyen rögzíthető. Hasonló jellemzőkkel bír az Elysée csokoládé és sötétszürke színben kapható kerítése. A sötétbarna, kávébarna és mogyoróbarna klasszikus bordázott WPC kerítés – és korlátelem a magas fatartalma miatt természetközeli érzést áraszt magából, szintén könnyen rögzíthető és a WPC kerítésre jellemző pozitív tulajdonságokat is magán viseli. Éppen úgy, mint a Monte Carlo WPC kerítés famintás sötétbarna, vörösfenyő, natúrfenyő és sötétszürke darabjai. A letisztult Monte Carlo WPC kerítést akármilyen színben –sötétbarna, vörösfenyő, natúrfenyő, sötétszürke – is választjuk szintén villámgyorsan összeállítható.

A wpc kerítés bírja a nyári kánikulát is (Fotó: WPCguru.hu)

A nyári forróságot is bírja?

Sokszor az tartja vissza az embereket a WPC anyagtól, hogy félnek, nem bírja a nyári kánikulát. Erről pedig szó sincs. A jó minőségű WPC kerítés és burkolat ellenáll az időjárás viszontagságainak. Sem a párás, sem pedig a sós- vizes környezet nem tesz abban kárt, így alaptalan minden ezzel kapcsolatos félelem.

Mi csináljak, ha nem tetszik?

Ha a megfelelő helyről vásárolunk, akkor ez egész egyszerűen nem történhet meg. A WPC GURU esetében még arra is van lehetőségünk, hogy ingyenes termékmintát kérjünk, hogy alaposan, közelről is szemrevételezzük a kinézett WPC terméket. A termékminta igénylésekor csak ki kell választanunk a megfelelő termékmintát – akár többet is –, amelyet hamarosan már a kezünkben is tarthatunk. Majd online is leadhatjuk a rendelésünket, de a WPCGURU bemutatótermében is beszerezhetjük a kerítéshez vagy korláthoz szükséges anyagokat.

#szponzorálttartalom Borítófotó: WPCGuru.hu

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×