Dark Mode On / Off

A magyar gyártású tetőlemeznek nincs párja!

magyargyartasutetolemez-keribadog-kertportal.hu

Ha egy igazán minőségi magyar gyártású tetőlemez beszerzése cél, akkor keressük a Kéri Bádogot! A cég több, mint 3 évtizede foglalkozik a tetőfedéssel, termékeiket a minőség és az időtállóság jellemzi.

Új építésű házaknál és felújításoknál is

Legyen szó akár új építésű házak tetőszerkezetének kialakításáról vagy nagyobb volumenű felújításról, a Kéri Bádog prémiumszínvonalú megoldásaira mindig számíthatunk. A kifogástalan nívót reprezentáló magyar gyártású tetőlemez strapabíró acélból készül, előnyös műszaki és esztétikai tulajdonságairól akár vaskos köteteket is megtölthetnénk.

Kényelmes megoldások személyre szabva

A Kéri Bádig komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező szakembereinek a megrendelő igénye, személyes kérése a legfontosabb, így a csúcstechnológiával gyártott tetőlemezeket is kétféle módon készítik elő tetőfedésre. Amennyiben a megrendelő azt igényli, a munka helyszínén vágják méretre és illesztik össze a lemezeket, de kérés esetén természetesen mód van a már előre méretre gyártott lemezek kiszállítására is.

A Kéri Bádog leendő partnerei a tetőlemez választék színes palettájával találkozhatnak

Választék pedig van bőven, és ez alatt most nem kizárólag a változatos esztétikai jegyek gazdag kavalkádját értjük. A technológia rohamléptékű fejlődésének köszönhetően, illetve a mindenek feletti minőségre való törekvés jegyében a Kéri Bádog tetőlemez választéka valóban elismerésre méltó, és ennek tükrében a tetőfedés eredménye tökéletesen harmonizál a leendő építkezők, lakásfelújítók kérésével.

A határidőre sem lehet panasz

A több, mint három évtized rutinjával rendelkező profi szakemberek az előkorcolt tetőlemezek gyártását is kedvező határidővel vállalják. A síklemezes korcolt tető maga a kézzel fogható elegancia és a megbízhatóság remekbeszabott iskolapéldája. A letisztult, homogén formavilág mellett a vízbiztonságot és időtállóságot is készpénznek vehetjük, csakúgy, mint a kitűnő ár/érték arányt és a példaértékű szakmai attitűdöt.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×