Dark Mode On / Off

7 fürdőszobai kiegészítő, amelyre minden gyerekes házban szükség van

fürdőszoba

Léteznek tipikusan olyan kiegészítők, amelyek alapvetően is nélkülözhetetlenek egy praktikus és komfortos fürdőszoba kialakításához. Azonban mást jelent mindez egy olyan házban, ahol gyermekek is vannak.

Gépészcentrum segítségével utánajártunk a témának, lássuk, mi mindent érdemes beszerezni egy olyan fürdőszobában, ahol apró talpak is megfordulnak nap mint nap!

1. Szappanadagoló


A kézmosás sok gyerkőc számára nem a legkedvesebb időtöltés és ha csak van rá esély, bizony elbliccelik. Viszont egy szappanadagoló használatával kifejezetten izgalmassá tehető ez az egyébként higiéniai szempontból fontos tevékenység. Hiszen ez a mosdókagyló egyik nélkülözhetetlen kiegészítője, amely akkor a legpraktikusabb, ha beépíthető. Így egyrészt nem kell bajlódni a szappan elhelyezésével vagy a flakonokkal, ráadásul plusz helyet sem foglal el. Ez az esztétikusan elhelyezhető szerkezet készülhet krómozott műanyagból vagy akár nemesacélból is, így tökéletesen passzolhat a megálmodott fürdőszobai tér stílusához. A kicsik pedig előszeretettel nyomogatják majd, így ne lepődj meg, ha gyakran újra kell tölteni.

2. Papír kéztörlő adagoló


Praktikus, kényelmes, ráadásul nem kell bajlódni a törölköző vissza akasztásával vagy megszárításával, ha felszereltek a mosdó környékére egy papír kéztörlő adagolót. Ez a csavarok segítségével könnyedén felrögzíthető eszköz megkönnyíti a higiénikus és komfortos kéztörlést minden egyes kézmosás után.

3. Tárolók és tartók


Ahhoz, hogy praktikusan lehessen tárolni a fürdőszobai eszközöket és mindenkinek meglegyen a maga kis helye ebben a helyiségben, érdemes felszerelni egy pipere polcot, nem hiányozhat innen egy törölközőtartó, de jó szolgálatot tehet néhány fogas is. Így például a fogkrémet és a fogkefét nem kell minden reggel újra és újra keresgélni a szekrény vagy a fiók mélyén. Egy
törülközőtartó pedig megteremti a lehetőségét annak, hogy mindenki felakaszthassa a használat után a megfelelő helyre a saját törölközőjét. Mindezek mellett pedig mindenképpen
szükség lesz egy fogasra is, amelyen például a köntösök találhatják meg ideális helyüket.

4. Csúszásgátló


Ha kisgyermek is használja a fürdőszobát, egy csúszásgátló hatalmas biztonságérzetet adhat. Hiszen akár a zuhanytálcába, akár a fürdőkádba kerülnek, számos esést akadályozhatnak meg. Óhatatlan ugyanis, hogy mi magunk, a gyermekünk megcsúszik a nedves felületen egy rossz mozdulat következtében. Mivel számos különböző szín és mintázat érhető el ezekből a termékekből, mindenki kiválaszthatja a fürdőszoba stílusának leginkább megfelelőt.

5. Fürdőszobaszőnyeg


Egy kellemes fürdő után nincs kellemesebb, annál, mint amikor törölközőbe burkolózik az ember és egy puha szőnyeg várja padlón. Ráadásul amiatt sem kell félned, hogy a gyerkőcöd elcsúszik a nedves padlón vagy felfázik a hirtelen hőmérséklet különbség miatt. Az pedig, hogy a széles választékból milyen mintát választasz, egyedül rajtad múlik.

6. Tartók


Ha úgy érzed, hogy a fogkefék és a hajszárító számára egyszerűen nem létezik olyan hely a fürdőszobában, ahol praktikusan lehetne tárolni, érdemes szétnézned a különböző speciális tartó egységek között. Bár a fogápolási kellékek higiénikus elhelyezése is rendkívül fontos, a hajszárító esetében szempont az is, hogy még véletlenül se érje víz zuhanyzás vagy fürdés közben a készüléket és nehogy beázzon. Így e téren is tehetsz egy nagy pipát a biztonság mellé.

7. WC papír tartó


Nincs annál bosszantóbb, mint amikor vizes lesz egy guriga WC papír, ami bizony elég esélyes akkor, ha a fürdő és a WC egy térben vannak, az ifjú családtagok pedig nem a megfelelő helyre teszik le a gurigát. Erre remek megoldást nyújtanak a praktikus WC papír tartók, amelyek között a krómozott, a klasszikus porcelánból készült a fedél nélküli és fedeles verziók mellett elérhetők a süllyesztett fedeles modellek is. Ezeket ajánlott 60-70 centiméter magasan, a csészétől 20-30 centiméter távolságban elhelyezni.

A fentiek mind hasznos kiegészítői bármilyen fürdőszobának, ám egy olyan házban, ahol gyermekek is élnek, különösen praktikusak lehetnek.

#szponzorálttartalom Fotók: gepeszcentrum.hu

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×