Dark Mode On / Off

Zimankós napok jönnek

Pár napja még napközben 10 fok volt és éjjel is 5-6 fok, ezér tkezdtük azt hinni, hogy végre elment a tél és lehet kimenni a kertbe. Alig örültünk egy kicsit, máris egyik napról a másikra hatalmas havazást kaptunk az Alföld közepén, úgy, hogy két napja havazik. Hol csak szállingózik, hol massízvan esik, de újra beköszöntött a tél.

Előrejelzésekben január 31-ig még havazást ír az ország több pontjára, de még február első két hetében is várható havazás országszerte.

A február ennél bíztatóbban néz ki, már az éjszakai hőmérséklet is 5 fok felett lesz, ha az előrejelzés nem téved. Napközben már a plusz 10 fokok körül lesz a hőmérséklet február közepétől.

A délkeleti országrészekre több felé is ónosesőt jósolnak, úgyhogy indulás előtt érdemes lehet megnézni az időjárásjelentéseket a bizonyos országrészekre.

Most lesz egy pár napos enyhülés, de utána szeles, fagyos idő lesz megint, úgyhogy ha még tüzifára van szükséged, akkor érdemes betárolni belőle egy jó kéthavi adagot.

Hogy az időjáráselőrejelzések mennyire pontosak, nem tudjuk, okoztak már meglepetéseket, de bízzunk abban, hogy nagyvonalakban hinni és tervezni lehet velük.

Cikkünket az időkép.hu oldal előrejelzései alapján írtuk.

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×