Dark Mode On / Off

TECH: Metaverzum és egy új világ

metaverzum virtuális valóság amtechrendszerház

A Metaverzum és a virtuális valóság már itt van a küszöbön, sőt gyakorlatból tudható, hogy fejlődő országokban már létező technológia is. Nem újdonság az sem, hogy mesterséges intelligenciát használnak a nagy cégek is.

Friss podcast adásunkban ma vendégünk a tech rovatban a hazai Metaverzum-szakértő, a digitális átalakulás szakértője, Szekrényi Péter Pedro volt az AmTech Rendszerház tulajdonosaként.

Tipikusan olyan lett a beszélgetés, amit egy szkeptikus régivágású ember beszélget egy digitális világban (is) élővel. Vállalom, hogy nem vagyok a legnagyobb támogatója a virtuális valóságnak, mert sem kertészmérnökként, sem pszichológiai értelemben nem tudom értelmezni. Vagy csak eddig nem tudtam?

Ha Te is egy más szemléletet szeretnél látni a Metaverzumról, a virtuális terekről, akkor hallgasd meg Pedroval a beszélgetésünket.

Neked is elindultak a gondolataid a témában?

Őszinte leszek: bármennyire is fenntartásokkal kezelem a dolgot, azért a lehetőség oldalát is sikerült meglátnom Szekrényi Péter Pedro szemén keresztül. Átalakította a fejemben a kételyeket és sok olyan ötlet is eszembe jutott, amiből még nagyon sok újabb kérdés is rögtön előkerült. Ennek a beszélgetésnek még biztosan lesz folytatása!

Kertészetben is működik a metaverzum?

Ha bármikor is kételkedtél Te is abban, hogy a kertészetbe na ez be sem vonható, akkor jó hírem lesz! A podcast adást hallgatva rájöhetsz, hogy igazán nagy lehetőségek vannak ebben az egész metaverzum témakörben. A beszélgetés felkerül a youtube csatornánkra is hamarosan!

Ha kérdésed van, a facebookon kérdezz bátran és a következő TECH rovatban találkozunk!

Borítókép: Pexels

ÉRDEKELHET MÉG TECH TÉMÁBAN:

Már az erdőket is tartalmazza a főváros fa- és parkkataszter applikációja

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×