Dark Mode On / Off

Ötletes adventi koszorúk idén

adventi koszorú

Ötletes adventi koszorúk, melyek felrúgják a hagyományos formavilágot és színeket.

Meg kell hagyni, az utóbbi években szinte már alig találkozni hagyományos adventi koszorúval, melyen a “hivatalos” szabályok szerint helyezkednek el a gyertyák vagy akár a gyertyák száma stimmel, de van már a szögletestől a szőrösön át a hosszúkásig annyi adventi dísz, hogy választani is nehéz belőlük. Ha újszerűen gondolsz az adventi dekorációra, akkor ez az összeállítás neked szó, így most ötletes adventi koszorúk témakörben érkeztem!

Divat lett a szőr!

Az utóbbi időben egyre többen használják a plüss alapokat adventi koszorú készítéshez.

Kép forrása: Secret Bloom Boutique

Mivel mindenkinek más a szép fogalma, így igen sokféle alkotást lehet találni akárcsak a Pinteresten is.

Ráadásul a kötött és horgolt alapok is igen kedveltek lettek. Egyre többen használták idén a Diótörőből ismert figurákat is. Ismert virágkötőktől egészen a hobbialkotókig készítettek dekorációkat a figurákkal.

Az idei évben még erőteljesebb lett a “Készítsük el otthon!” irányvonal, így egyre több oldalon lehetett olvasni a készítésről is:

De ha ez nem lenne elég, akkor rengetegen választották a kör alak helyett a hosszúkás adventi díszt, melyet nem is nevezhetünk valójában adventi koszorúnak. Inkább csak asztaldísz.

Természetesen, ha neked a teljesen natúr vagy hagyományos dekorációk tetszenek, akkor szedhetsz tobozt vagy más természetben előforduló termést és készíthetsz otthon is dekorációt magatoknak. Sokszor ez is egy olyan családi program, amellyel elkezdhetünk ráhangolódni az ünnepekre.

Neked melyik tetszett az összeállításból a legjobban?

Borítókép: Pexels

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×