Dark Mode On / Off

Kemence vagy kültéri konyha

Egyre divatosabb a kertben sütögetni, így aktuálissá vált, hogy megkeressünk erről egy szakértő céget. Zsófiné Mariannával beszélgettünk.

Mióta vannak a piacon termékeikkel?

Az idén már 14. éve.

Hogyan látják az elmúlt időszakot a kemenceépítés és a kültéri konyhák piacán?

Egyre nagyobb igény van rá, Hiszen jobban összehoz baráti társaságokat, családot is. Sokan a nagyon olcsót keresik, de már egyre többen keresik ezen a
téren is a minőséget. Ez fontos mivel egy rosszul megépített grill, kandalló akár egy év alatt is tönkremehet
A kínálat rendkívül nagy. A multiktól – mesteremberekig bárhol fellelhető. Mi pl. előre gyártott alutech anyagból készült kész kemencéket forgalmazunk.
Ezt az ügyfél akár már magának is össze tudja építeni, csak a külső designt kell kitalálnia  A lelke az égéstér az tökéletes.

Esztétikus kerámia kültéri kemencéket is lehet Önöknél kapni. Miben másak ezek, mint a korábbi tégla, agyag vagy samott téglás kemencék?

Említettem, hogy  alutech/aluminium-titán ötvözetű anyagból készül kész kemencebelsőket forgalmazunk. Ez narancshéjas szerkezetű, nem kell összeragasztani. A hőtágulás folyamán a nútok mentén tud mozogni a test. Itt nem történhet meg, mint a korábbi tégla és samott kemencéknél, hogy kipereg a fuga a tégla és a samott közül. Ami egyébként mindig konfliktus helyzetet eredményez a megrendelő és az építő között. Ki a hibás.

Melyik a legkeresettebb grill-kocsi, amit javasol majd a látogatóknak is a kiállításon?

A termékeinket Olaszországból importáljuk a SUNDAY-Grill  termékeit. Grill-kocsit nem hozunk, mert abból elég nagy a kínálat itthon. Épített grilleket főleg. Ezek között vannak elég designos kivitelűek is. Összeépíthető elemekből pl. komplett kerti konyha sütővel, mosogatóval. hűtővel.

A Construma Kert kiállításon mivel várják látogatóikat és hol találhatóak majd Önök?

A Construmára az idén MCZ pelletes készülékekkel és egy új kandalló építő és szigetelőanyaggal a Grenaisollal készülünk. Szabad területen, a passzázson a 25 és a G pavilon között.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.