Dark Mode On / Off

DIY: Hogyan készül a cicás házőrző-tábla

DIY rovatunk mostani epizódjában a “Macskával őrzött terület” táblánkat készítettük el, mert igazán nekik is kijár a kaputábla, nem csak kutyáké a világ.

Kedvenc hobby-kreatív boltunkban bevásároltunk mindent, ami ehhez szükséges.

A Remo-Hobby boltjában kaphatóak festhető fából ksézült cicák, egyesével és párban is a “sokmacskásoknak”
Én ezt a ragasztót szeretem használni, mert rengeteg féle anyagot képes egymáshoz ragasztani a fától a szárazvirágon át.
Állagra könnyen használható és a tubusa is praktikus 🙂
A fából készült szívvel igazán egyedivé teheted a táblát és le sem tagadhatod, hogy imádod a macskákat. A rajta található lyuk miatt könnyen felcsavarozhatod az ajtóra is, vagy szalaggal átfűzheted.

Ezen kívül már csak a festéket kell kiválasztanod, amit vagy külön veszel erre a célra, vagy az otthon lévőekből dolgozol, ami lehet az akvarelltől egészen a vízfestékig bármilyen vízben oldódó. Nekem régi vízfestékem volt, amiből kevergettem ki a színeket, de ha újakra vágysz, akkor természetesen a Remo-Hobby boltjában abból is rengeteg félét találsz és készségesen segíteni is fognak kiválasztani Neked a legjobbat.

Ugyanígy a decoupage technikához is megtalálsz ott mindent, ha nem festeni szeretnéd a kapudíszt.

Először a cicákat festettem ki, a kontúrokhoz a selyemfestéshez használt kontúrozót használtam.
Majd külön megfestettem a szív formának a mintáját és száradás után ragasztottam csak fel a cicákat a szív aljára.

A Macskával őrzött terület feliratot szintén a selyemhez való kontárfestékkel készítettem, mert könnyű vele akár cirádás betűket is írni.

Ha kültéri ajtóra szeretnéd feltenni a táblát, akkor érdemes csónaklakkal átkenni, ahogyan én is át fogom, mert így időjárásálló lesz.

Kültéri kapura inkább csavarozd fel, hogy a szélnek is ellenálló legyen, de beltéri (társasházi például) ajtónál csinos masnival is díszítheted.

A Remo-Hobby Kreatív Kézművesboltban minden alapanyagot megtalálsz egy helyen, igazi kézműves-paradicsom, csak győzz válogatni a szebbnél-szebb alkotóelemek, festékek, fóliák és szalvéták közül.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×