Dark Mode On / Off

Medence: Milyen medencét válasszak?

medence - medencevásárlás - compass

A nyári kánikulát szinte csak a medencében vagy annak partján lehet elviselni, ezért kedvet kaptunk egy kicsit keresgélni a medencegyártó és forgalmazó cégek között, hogy vajon mire érdemes beruházni és mire nem.

Vörös Gábor Attilával beszélgettünk a Compass Pools Hungary Kft.től, akikkel személyesen a közelgő Construma kiállítás társkiállításán, az Otthon Design kiállításon is találkozhatunk.

Megfogott egy szó, vagyis egy szakmai kifejezés, amikor oldalukat böngésztem. Mit takar a karbon kerámia medence kifejezés?

A karbon kerámia kifejezés a medence szerkezeti felépítésére utal. A legmodernebb technológia adta lehetőségeket kihasználva, 2013-tól karbon-szálas erősítéssel bővítjük  kerámia kompozit rétegszerkezetünket minden medence típusunknál, ezzel még tovább növelve a medence szilárdságát és ellenálló képességét. A karbon szál rendelkezik a legnagyobb szakító-,nyomószilárdsággal minden erősítő anyagot megelőzve. Kiváló tulajdonságainak és rendkívül jó tapadó képességének köszönhetően könnyen alkalmazható a kompozit anyagok területén. Könnyebb és erősebb,mint az acél. Ez a nagy szilárdságú anyag megtalálható az űrkutatás,hadipar, repülő-, autó- és hajógyártás illetve 2013- tól a Compass Pools által a kerámia kompozit medencegyártás területén is.

Ennek köszönhetően a Compass Pools medencék: Életre szóló garanciával rendelkeznek a szerkezetre. A kerámia mag (PN1690 szabadalom) a rugalmasság elvesztése nélkül nagyfokú szilárdságot ad. Nő a medence stabilitása, 20% -al nő a medence mozgathatósága. Gyors és egyszerű telepítés néhány napon belül. Betonalap nélkül telepíthető. Magyarországon csak a Compass Pools termékei rendelkeznek ilyen minőségű medencefal szerkezettel.

Melyik volt a tavalyi évben a díjnyertes termékük és miért kapta meg a termék az elismerést?

Az elmúlt évben a Compass Pools termékei közül a Yacht Pool medence nyert el két nívós külföldi díjat. 2014-ben elsőként a Red Dot Design Award-on a termék design kategóriában kapott elismerést, majd a iF Product Design Award díjat is elnyerte kategóriájában. Mindkét díj a megalapításuk óta a világ egyik legfontosabb formatervezési elismerései. A díjak odaítélésekor kiemelt szempont a gyártás minősége, az újító szellem, a környezetbarát teljesítmény, az ergonómia, valamint a biztonság.

Mindig keressük az érdekes információkat és ritkaságokat. Hány köbméteres volt az eddig legnagyobb medencéjük?

A Compass Pools termékkínálatában a legnagyobb térfogattal 83 m3-el, az XXL Trainer 133 FB büszkélkedhet. Az XL-Trainer medencék leghosszabb es legszelesebb változata.

Jellemzői:

modern, geometrikus forma két úszósávval

két ülőpad, integrált relaxaciós zónával

széles lépcsők a kényelmes belépéshez és beépített relaxációs zóna, víz- es levegő masszázselemek beépíthetőségével

a leálló perem és a kapaszkodó perem növeli az úszni tanuló a kicsik biztonságát

Hány év garanciát vállalnak termékeikre?

A Compass Ceramic Composite medence minden szerkezeti része garantálja a csúcs minőséget!
A Compass medencék minden szerkezeti része szigorúan ellenőrzött és csakis azon minőségi anyagok kerülnek felhasználásra, amelyek az egész medencére a legoptimálisabbak az egymásra gyakorolt hatásukkal. Minden medence a megrendelésnek megfelelően egyedileg kerül legyártásra. A medence minden íve integrált része a tökéletes szerkezetnek és formának. Minden lépcső, fal és sarok szilárdsága szigorúan ellenőrzött.

Beton medence vagy Compass medence? Elgondolkodtunk a közelgő nyár miatt a medencekérdésen.

A Ceramic Composite technológia megkétszerezi a medencék élettartamát és más előnyöket is, nyújt:

Keményebb, lényegesen ellenállóbb ütésekkel szemben

Ellenáll a nagy hőingadozásnak

Hőszigetelése jobb

A medence sokkal szilárdabbá vált hajlékonyságának elvesztése nélkül, és képes ellenállni a földváltozásoknak.

Minden új Compass Ceramic medence tulajdonos élete végéig tartó garanciát kap a medencéjéhez, annak szerkezetére!

Régóta a piacon vannak Önök is. Mit lát, hogyan alakul majd az idei év?

Az idén, már nyár közepéig előre lekötött megrendelésink vannak, ez már önmagában bizakodásra ad okot.

Úgy gondoljuk, hogy ma már itthon is kialakult az az igényes vevőkör, amely megköveteli és meg is fizeti a Compass Pools által nyújtott magas műszaki színvonalat.

Kollégáinkkal és partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a Compass Pools kompozit kerámia medencék és a hozzá tartozó innovatív technológiák az ország egész területén mindenki számára elérhetőek legyenek.

Ott lesznek Önök is az idei Construma és Otthon Design kiállításon. Mivel várják a látogatókat?

Az idei Construma és Otthon Design kiállításon kiemelt szerepet kap a kert, kertépítés. Ezért egy olyan medencetípust mutatunk be a Compass Pools kínálatából, amely az bármely kert ékköve lehet akár pihenésre, akár sportoláshoz szeretnék használni. Ez a sokoldalú medence a FUN típus, amely az egyedi  Bi-luminite technológiával készült színekben lesz látható.

Bemutatjuk a Compass Pools öntisztító rendszerét a Vantage rendszert, amely mára a világ egyik legjobb keringtető-tisztító rendszere. Használatával el lehet felejteni a medencetakarítás fáradalmait.

Ismét helyet kap a standunkon a vegyszermentes, sós vízkezelés, amely az utóbbi idők egyik leginnovatívabb fejlesztése. Alkalmazásával elkerülhető a hagyományos vegyszerezés, algaölő szerek, pelyhesítők használata.

Érdemes lesz felkeresni a Compass Pools Hungary standját, mivel nem maradnak el a kihagyhatatlan akcióink sem.

Képek forrása: Compass Pools Hungary

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

What Our Clients Say
66 vélemény
×