Dark Mode On / Off

Melyik lesz az ÉV FÁJA?

Szavazzatok Ti is, és szurkoljunk együtt!

A minden évben megrendezésre kerülő Év Fája szavazás szépen halad, de még mindig várják a szavazatokat.

Nagyon vezet a bátaszéki molyhos tölgy

46 ezer szavazattal vezet a bátaszéki molyhos tölgy az Év fája versenyben, amire még február 29-ig várják a szavazatokat – írja az MTI. A február 1-én kezdődött versenyre még egy hétig lehet szavazni, keddtől azonban a szavazás állása titkos és végeredmény az április 20-i brüsszeli díjátadón derül ki.

Az Év európai fája címért 15 ország egy-egy fája verseng egymással, mindannyian az emberek és a növényvilág kapcsolatának jelképei, egyúttal a természeti örökség és a helyi közösségek összefogásának fontosságát hangsúlyozzák.

A bátaszéki molyhos tölgyet Csehország fája követi, aminek a titkosítás előtt 32 ezer szavazata volt, a harmadik helyen pedig Spanyolország állt 18 ezer 500-zal.

Szavazási időszak: 2016. február 1-től (00:00 CET, közép-európai idő) 2016. február 29-ig (24:00 CET, közép-európai idő).

Egy email címről csak egyszer lehet szavazni.

Az eldobható email címről érkező szavazatokat megsemmisítjük.

Az email címek érvényességét a szervező ellenőrizheti, és az érvénytelen címről érkező szavazatokat törölheti.

A szavazás érvényesítésével Ön beleegyezik, hogy elküldjük emailcímére az Európai Év Fája verseny hírleveleit a Cseh Köztársaság és az Európai Unió szabályozásaival összhangban.

A verseny szervezője, az Environmental Partnership Association fenntartja a jogot a szavazás felfüggesztésére illetve a szavazás szabályainak megváltoztatására.

Szavazni ezen a linken lehet: Az Év európai fája

A korábbi évek magyar fáit itt éritek el!

Nektek melyik év volt a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×