Dark Mode On / Off

Őszi falevelekből kopogtató: Csináld magad!

őszi falevelekből kopogtató

Őszi falevelekből kopogtató könnyen és egyszerűen készíthető, viszonylag kevés alapanyagból ráadásul. Megmutatjuk hogyan és videóban az elkészítését is megnézheted!

Ha már őszi szünet van és hullanak a falevelek, akkor ideje nem csak összesepregetni őket. Készíthetünk őszi falevelekből kopogtatót is, amit ráadásul a legkisebb gyermekek is elkészíthetnek, így jó szünidei foglalkozás. Íme az őszi falevelekből kopogtató készítése!

Hozzávalók:

  • 3-4 rugalmas fapálca vagy drót, hogy koszorúformába körbehajtható legyen
  • falevelek (lehet szárított és frissen gyűjtött is)
  • kötözőzsinór

Az elkészítés nagyon egyszerű! A drótra vagy hajlítható pálcára sorra húzzuk rá a faleveleket, majd amikor elkészültünk és kellő mennyiség van már rajta, akkor hajlítsuk kör alakra, kötözzük meg és tegyünk rá egy kis akasztót.

Őszi falevelekből kopogtató könnyen készíthető és alig pár perc alatt meg is van. Arra vigyázz csak, hogy ha már száraz levelekből készíted, akkor az jobban törik és kicsit nehezebb vele dolgozni.

Levelekből választhatsz bármilyet: akár a borostyán, vadszőlő, szőlő, ostorménfa, juharlevelek is nagyon szépen színesednek. Érdemes többfélét használni, úgy még harmonikusabb és természetesebb összhatást nyújt.

Ha drótot használsz alapként, akkor akár színeset is választhatsz. Ez lehet a levelek színével megegyező, de lehet komplementer szín is!

[ays_poll id=”4″]

Készítsd el a tökös asztaldíszt is még most ősszel, melynek DIY videóját és leírását is megtalálod az oldalunkon.

HASZNOS TARTALMAKÉRT IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×