Dark Mode On / Off

A mobilgarázsok 4 verhetetlen előnye

Miért döntenek a garázsépítés helyett egyre többen mobilgarázs felállítása mellett? Melyek a mobilgarázsok legfontosabb előnyei? Alábbi cikkünkben pontosan ennek járunk utána!

1. Kitűnő ár-érték arányon elérhetők

Amíg egy hagyományos garázs építési költsége akár több millió forintra is rúghat, addig a mobilgarázsok már néhány százezer forintért is beszerezhetők. Ennek köszönhetően még akkor is állhat garázs a házunk mellett vagy az udvarunkon, ha a költségvetésünkbe az építkezés már nem férne bele.

Természetesen az árat elsősorban a méret befolyásolja, de legyen szó kisebb vagy nagyobb garázsról, a költségek így is garantáltan kedvezőbbek lesznek, mintha építkezésre adnánk a fejünket. Ha a legolcsóbban szeretnénk mobilgarázshoz jutni, érdemes a használt darabok között keresgélni, majd egy jó állapotú, megkímélt garázst választani.

2. Gyorsan rögzíthetők

Amíg egy garázs építése akár hosszú heteket is igénybe vehet, addig a mobilgarázst csak rögzítenünk kell. Néhány óra alatt kényelmesen összeszerelhetjük, és szükség esetén ugyanennyi idő alatt darabjaira is bonthatjuk.

TIPP: A mobilgarázst érdemes talajcsavar segítségével rögzíteni, amely gyorsabb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb rögzítést biztosít a betonozással szemben. A talajcsavar ára ma már kifejezetten baráti, ezért ha valóban mobilis garázst szeretnénk, a betonozást inkább hagyjuk meg a hagyományos garázst építőknek.

3. Számos méretben és formában kaphatók

Akár személyautót vagy kisteherautót szeretnénk fedél alatt tudni, biztosan találunk megfelelő méretű mobilgarázst hozzá. Ráadásul a modern dizájn miatt sem kell aggódnunk, hiszen a színek és a formák, illetve az anyagok tekintetében is bőven van választék a piacon. Nyeregtetővel és hátrafelé, illetve két oldalra lejtő tetővel felszerelt típusok mellett is letehetjük a voksunkat.

4. Könnyedén A-ból B-be költöztethetők

Végül nem mehetünk el szó nélkül a mobilgarázsok legfontosabb előnye mellett sem. A garázsunkat bármikor gyorsan összeszerelhetjük, és a kívánt helyre szállíthatjuk, ahol szintén rövid időn belül rögzíthetjük.

A gyors mozgathatóság érdekében célszerű talajcsavarral gondoskodni a garázs rögzítéséről, amely pillanatok alatt eltávolítható az alapzatból. Így ha új házba költöznénk, vagy akár a céges telephelyünket helyeznénk máshova, a mobilgarázst egyetlen nap alatt A-ból B-be vihetjük.

A mobilgarázsok a fent említett előnyöknek köszönhetően évről évre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Ha a hagyományos garázs építése helyett olcsóbb és egyszerűbb megoldást keresünk gépjárművünk tárolásához, akkor a mobilgarázs jelenti a tökéletes választást.

Média partner: DLX MEDIA marketing ügynökség / Unplashed

Ajánlott cikkek