Dark Mode On / Off

A Kertportál Biokerttervező applikáció nem alkalmas adatgyűjtésre, nem gyűjt semmilyen személyes adatot a felhasználóról.

kertportal-biokert tervező applikáció

A letöltés menete:

  • Nyissa meg a Google Play-t telefonján, majd írja be a keresőbe, hogy Kertportál Biokert. A felugró applikációra (logónk alapján beazonosítható) kattintva letöltheti az applikációt, mely feltelepítésre kerül így a telefonjára. Vagy itt a linkre kattintva is elérhető az applikáció letöltési oldala.
  • Az applikáció nem tárolja a telefonja adatait, nem készít hang- és képi felvételt, nem fér hozzá személyes adataihoz a mobiltelefonján.
  • Az applikáció bármikor letörölhető.
  • Az applikáció letörlésével az applikációban tárolt adatai: kert mérete, kert beültetése, kert tervez, növénylistája és a kerti teendők automatikusan törlődnek. Később újratelepítés után nem jelennek meg, véglegesen törlődnek.

Az applikáció mivel nem tárol adatokat, így harmadik fél sem fér hozzá. Marketingcélokra nem kerül felhasználásra, de ha már átkattint a www.kertportal.hu oldalra, ott a Google Analytics már tárolja a Google adatkezelési tájékoztatója szerinti adatokat, melyekről az ÁSZF és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint rendelkezünk.

Az applikáció ingyenes és PRO, vagyis fizetős részt is tartalmaz. A PRO verzió plusz szolgáltatásokkal jár az applikáción belül. A fizetés a Google Play rendszerén keresztül történik, így a fizetéssel járó adatokat a Google Play rendszere tárolja és nem az applikáció tulajdonosai.

A PRO verzió bármikor lemondható.