Dark Mode On / Off

Zöld Szerelem Vasárnap

Vagyis a @kiskertpiac újra különleges meglepetéssel vár

kiskertpiac a városi kertészek, virág, növény, gasztronómia, a természetes kencék és természetközeli dizájn rajongók piaca Budapest belvárosában, az Anker’t vintage hangulatú tereiben.

A havonta megrendezésre kerülő eseményen a mindig van egy fókusz, mely köré szerveződnek a kiállítók, illetve a kiskertpiac állandó kínálata is a témára hangolódik.

Ahogy közeledik a tavasz, a kiskertpiac is egyre zöldebb és virágosabb, februári eseménye pedig igazán különleges lesz!:) A zöld szerelem vasárnapon a kiállítók, árusok termékeiket „szerelemmel fűszerezve” kínálják. A hangulatos közösségi eseményen a kiskertpiac árusai mellett természetközeli élményű esküvők világát hozzák közelebb a résztvevő virágkötők, dekoratőrök, és persze lesznek csodás tavaszi termelői vágott virágok is közvetlenül a kertészetből!

A kiskertpiac és zöld szerelem vasárnap időpontja: 

2018. február 11., vasárnap 10:00 – 16:00

helyszín: Anker’t, Bp. VI. Paulay Ede utca 33.   

Friss virág mindig van bőven, a cserepestől a vágottig,

főleg most, hogy a SZERELEM a téma

Várjuk a szerelmeseket, az esküvőt tervezőket,  a különleges gasztronómiai finomságok, zöld dizájn rajongóit, és persze mindenkit, aki szeretne egy igazi virágos -szerelmes hangulatú vasárnapot:)

A rendezvény ingyenes, jöhet a kutyust is!

Saját Manufaktúránk a Gourmet&Delicious – DesszertTészta is ott lesz szokás szerint szuper finomságaival, most igazán romantikus tésztakülönlegességgel készültünk, mint a bazsalikomos óriástészta, igazi friss egész bazsalikommal. A romantikus olaszos vacsorák elengedhetetlen alapanyagaként ajánljuk hozzá olasz mártásunkat, hogy Valentin napon több időd legyen romantikázni, és gyorsan készen legyél a vacsora megalkotásával!

TE OTT LESZEL? ÉS A BARÁTAID? Hozd el barátnőd, és kóstoljátok végig a rengeteg finomságot, majd nézegessétek végig a szerelmeseknek szóló ajánlatokat, álmodozzatok az esküvőtökről és varázsoljon el Titeket is a kiskertpiac magával ragadó hangulata!

A rendezvényről képeket megnézheted a GALÉRIÁNKBAN IDE KATTINTVA!

OSZD MEG A CIKKET ÉS HÍVJ MEG MINÉL TÖBB ÉRDEKLŐDŐT, HOGY MEGINT EGY IGAZÁN SZUPER KISKERTPIAC LEHESSEN!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény