Dark Mode On / Off

Zöld Szerelem Vasárnap

Vagyis a @kiskertpiac újra különleges meglepetéssel vár

kiskertpiac a városi kertészek, virág, növény, gasztronómia, a természetes kencék és természetközeli dizájn rajongók piaca Budapest belvárosában, az Anker’t vintage hangulatú tereiben.

A havonta megrendezésre kerülő eseményen a mindig van egy fókusz, mely köré szerveződnek a kiállítók, illetve a kiskertpiac állandó kínálata is a témára hangolódik.

Ahogy közeledik a tavasz, a kiskertpiac is egyre zöldebb és virágosabb, februári eseménye pedig igazán különleges lesz!:) A zöld szerelem vasárnapon a kiállítók, árusok termékeiket „szerelemmel fűszerezve” kínálják. A hangulatos közösségi eseményen a kiskertpiac árusai mellett természetközeli élményű esküvők világát hozzák közelebb a résztvevő virágkötők, dekoratőrök, és persze lesznek csodás tavaszi termelői vágott virágok is közvetlenül a kertészetből!

A kiskertpiac és zöld szerelem vasárnap időpontja: 

2018. február 11., vasárnap 10:00 – 16:00

helyszín: Anker’t, Bp. VI. Paulay Ede utca 33.   

Friss virág mindig van bőven, a cserepestől a vágottig,

főleg most, hogy a SZERELEM a téma

Várjuk a szerelmeseket, az esküvőt tervezőket,  a különleges gasztronómiai finomságok, zöld dizájn rajongóit, és persze mindenkit, aki szeretne egy igazi virágos -szerelmes hangulatú vasárnapot:)

A rendezvény ingyenes, jöhet a kutyust is!

Saját Manufaktúránk a Gourmet&Delicious – DesszertTészta is ott lesz szokás szerint szuper finomságaival, most igazán romantikus tésztakülönlegességgel készültünk, mint a bazsalikomos óriástészta, igazi friss egész bazsalikommal. A romantikus olaszos vacsorák elengedhetetlen alapanyagaként ajánljuk hozzá olasz mártásunkat, hogy Valentin napon több időd legyen romantikázni, és gyorsan készen legyél a vacsora megalkotásával!

TE OTT LESZEL? ÉS A BARÁTAID? Hozd el barátnőd, és kóstoljátok végig a rengeteg finomságot, majd nézegessétek végig a szerelmeseknek szóló ajánlatokat, álmodozzatok az esküvőtökről és varázsoljon el Titeket is a kiskertpiac magával ragadó hangulata!

A rendezvényről képeket megnézheted a GALÉRIÁNKBAN IDE KATTINTVA!

OSZD MEG A CIKKET ÉS HÍVJ MEG MINÉL TÖBB ÉRDEKLŐDŐT, HOGY MEGINT EGY IGAZÁN SZUPER KISKERTPIAC LEHESSEN!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.