Dark Mode On / Off

Wellness nyomában

1996 óta a piacon vannak és meghatározó szerepet töltenek be. Melyik az a célcsoport, akik elsősorban a vevőik?

Szeretettel és szakmai segítségnyújtással várunk minden érdeklődőt, aki felújít, aki építkezik. Szálloda üzemeltetőket és kivitelezőket is szívesen látunk, sőt nem elég korán kezdeni az építkezést. Várjuk a tervező asztalok mögül azokat az építészeket, belsőépítészeket, akik nyitottak és kíváncsiak az építőiparban az új megoldásokra, kialakításokra, mind megjelenésben, mind megoldásokban.

A legnagyobb zuhanykabin választékkal rendelkeznek az országban. Melyik a legkeresettebb típus és az íves üvegű vagy a szögletes üvegezésű most a divat?

Egyre népszerűbbek a szögletes kialakítások, a zuhanykabinok mellet növekszik a zuhanyajtók eladása, továbbá a zuhanytálcák helyett épített zuhanytálcákat,zuhanyfolyókákat alakítanak ki azokban a háztartásokban, ahol erre műszakilag a lehetőség adott. A RADAWAY innovatív burkolható zuhanytálcái erre kínálnak tökéletes megoldást szinte minden méretben.

Miben másak az Önk termékei, mint a piac többi részvevőjéé?

Egyedülállóan a legnagyobb zuhanykabin kínálattal rendelkezünk. Kádjaink népszerűbbek más gyártók kádjainál. Ezt az eladási számaink is bizonyítják. Továbbá ár érték arányban messze a legjobbak, nem beszélve a hozzáadott értékről, úgy mint szolgáltatások, országos szerviz és beszerelés.

Kint lesznek az Otthon Design kiállításon idén. Mivel várják a látogatókat a standjukon?

Szeretettel várunk minden érdeklődőt akár viszonteladó, akár végfelhasználó, akár a szakma bármely szegmenséből is érkezik. Jöjjön és nézze meg elsőként a 2015-ös újdonságainkat és tegye fel kérdéseit, vagy egyszerűen csak tájékozódjon a lehetőségek végetlenjéből, hogy milyen nagyszerű megoldások lehetségesek 2015-ben a fürdőszobákban.

Lesz szaktanácsadás is a kiállításon, hogy ha odamegy Önökhöz egy látogató és tanácstalan akár a lakberendezési részekben, akár a műszakiban, lesz ott, aki eligazítja őket?

Több munkatársunk is azért lesz a kiállításon, hogy segítsék a látogatók döntését, megmutassák megoldásaink végtelen tárházát. Masszázsmedence, Kád és Zuhanykabin megoldásoknak csak az elképzelése szab határt!

Milyen volt az elmúlt évek piaca a wellness-gyártók piacán és mit jósolnak a jövőre nézve?

A stagnáló wellness piac éledezni látszik. Az elmúlt évek lassú emelkedése várhatóan az idei évben felélénkül. Mind a masszázskádak, mind a masszázsmedencék értékesítésben pozitívak az előrejelzéseink.

Méta Hungary Kft

6000 Kecskemét

Matkói út 16.

Tel.: +36 76 441 170

Fax: +36 76 540 255

www.metakft.hu

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.