Dark Mode On / Off

Vitorlázz a napsütésben!

Érdemes már most felkészülni, hogy aztán valóban hátradőlve élvezhessük a nyár minden gyümölcsét. Ezen felbuzdulva keresgélni kezdtem az Interneten, és így bukkantam a TATU Napvitorla honlapjára. Nagyon megtetszett termékeik design-os kivitelezése és egyedisége, nekem ugyanis nem mindegy, hogyan és mivel árnyékolok. Fel is vettem velük rögtön a kapcsolatot és kérdéseimre Nagy Balázs a TATU Napvitorla tulajdonosa készségesen válaszolt.

Ami nekem rögtön feltűnt a honlapjukon, az az elegancia és az igényesség. Jól érzékelem, hogy ez Önöknél alapkövetelmény?

Jól látja, ez nekünk valóban nagyon fontos szempont. Hiszen egy szép teraszt, kertet, egy impozáns tetőteraszt vagy középületet nem ronthatunk el egy oda nem illő kiegészítővel. Egy jó napvitorla nem csak árnyékolás technikai eszköz, hanem környezetünk igényes alakításának designos látvány- eleme is egyben. A TATU napvitorla tökéletesen megfelel ezeknek a szempontoknak.

Gondolom, e kettős cél eléréséhez nagyban hozzájárul a honlapjukon is hangsúlyozott egyediség, az egyéni igényekhez való igazodás. Ezt, pontosan hogy kell elképzelni? Valóban minden napvitorla egyedileg tervezett?

Igen, pontosan úgy, ahogy mondja. Mikor valaki megkeres minket, felmérjük a helyszínt, és az összes környezeti szempontot, a megrendelő szokásait is figyelembe véve, megtervezzük a célnak legmegfelelőbb, legesztétikusabb megoldást. Mindez szolgáltatásunk része, külön díjat ezért nem számolunk fel. Ebbe beletartozik minden apró részlet: a tartó konzolok anyaga, a napvitorla típusa, alakja és természetesen a színe is. Nálunk 20 féle árnyalatból választhatnak megrendelőink. Ugyanakkor megrendelőinknek arra is lehetőségük van, hogy faját maguk, gyorsan és egyszerűen állítsák össze saját igényeikre szabott, egyedileg tervezett napvitorlájukat.

Úgy hiszem, a minőség is nagyon fontos, hiszen hosszútávra érdemes tervezni.

Igen, az ember nem vesz minden szezonra új napvitorlát. Mi ezért kizárólag magas minőségű anyagokat használunk, minden apró alkatrészt gondos precizitással tervezünk meg és gyártunk le. Egy kiváló minőségben megtervezett és előállított TATU napvitorla hosszú távon kielégíti a megrendelő igényeit, érdemes minket választani, mert napvitorláink nem csak tartósak és szépek, de használatuk is egyszerű.

Pont ezzel szerettem volna folytatni. Hiszen egy napvitorlához önkéntelenül kapcsolódik a kényelem és a luxus érzete is.

A TATU napvitorlával együtt a luxust is házhoz szállítjuk, méghozzá elérhető áron, ami azt hiszem nem elhanyagolható szempont.

Nekem nagyon fontos szempont még a könnyű kezelhetőség, és a praktikusság, ami szintén a kényelmet szolgálja. Látom, hogy Önöknek is fontos, és egy újításuk is van ezzel kapcsolatban. Mesélne erről?

A vitorlázásban már bevált Fokroller technológia segítségével a vitorla be- és kitekerése egyszerű és kényelmes.  Ez a megbízható és jól működő módszer, hosszú évek tapasztalatán alapuló fejlesztő munkánk eredménye. Segítségével a TATU napvitorlák a lehető leghatékonyabb védelmet nyújtják a napsugarakkal szemben. Ezzel a módszerrel nem csak az árnyékolás intenzitását szabályozhatjuk hatékonyabban, hanem elkerülhető a vitorla le- és felszerelésével járó plusz munka.  Ahogy az összes

Tatu napvitorlának, így ennek a típusnak a használatához sincs szükség elektromos áramra. A napvitorla kézi erővel könnyedén betekerhető, így nem kell foglalkozni a leszereléssel vihar, a tél beállta, vagy hosszabb távollét esetén. Egyszerűen csak felcsévéljük a tengelyre a vitorlát és ily módon egyszerűen, praktikusan tárolható. Betekerhető napvitorláink tehát olyan előnyöket kínálnak a hagyományos tömegtermékekkel szemben, amelyek nélkülözhetetlenek a mai modern korban.

Mondjon még néhány hasznos tudnivalót a TATU napvitorla technikai paramétereiről?

Minden Tatu napvitorla nap, hő, eső, és UV álló. Az általunk használt, 40 km/h szélerősség elviselésére tervezett TATU napvitorla-anyag megbízhatóan ellen áll az átlag időjárás okozta viszontagságoknak. A vitorlák legkisebb alkalmazott dőlésszöge 15 °- os, a vízlepergető anyag így könnyedén elvezeti a vizet, ennek köszönhetően a TATU napvitorlák egy csendes eső alkalmával is biztonságosan használhatók. A TATU napvitorla rendszer tehát nem csak szikrázó napsütésben, hanem a csendes esőben is megfelelő védelmet nyújt.

Van-e valami extra szolgáltatás, amivel a megrendelőik kedvében járnak, amiért érdemes a TATU napvitorla csapatát választani?

Természetesen sok ilyet tudnék most felsorolni ezért inkább csak kiragadok néhány terméket és szolgáltatást:

Mivel nekünk fontos az is, hogy igazi élménnyé tegyük a TATU Napvitorla használatát, egy egyedi, extra tartozékkal leptük meg ügyfeleinket. Gondolta volna, hogy a TATU Napvitorla nem csak nappal hasznos? Egy kellemes nyári éjszakán nincs is hangulatosabb a kivilágított napvitorla alatt beszélgetni, borozgatni. A tartórúdra szerelhető lámpával alulról megvilágított napvitorla a nyár-esti összejövetelek, ücsörgések elengedhetetlen hangulati eleme.

Az ingyenes helyszíni felmérés, tervezés és konzultáció után árajánlatunk magában foglalja a helyszínre szállítást és a szakszerű felszerelést. Fontos és extra szolgáltatásunk, hogy a későbbiekben is számíthat ránk. A termékek karbantartásában, állagmegóvásában szívesen segítünk. A megfelelő tisztántartáshoz és állagmegóváshoz szükséges speciális tisztítószerekről és azok beszerzésének módjáról is nyugodtan érdeklődhet szakemberünknél.

Van még valami jó tanácsa a leendő megrendelőknek?

Érdemes már most megkeresni minket, hogy a nyári roham előtt, időben felkészüljenek a forróságra. Legyenek előre látók és járjanak mindig egy lépéssel a Nap előtt! Mi örömmel segítünk.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.