Dark Mode On / Off

Tócsni Fesztivál 2015.

Ez már a tizenegyedik! A Tócsni fesztivál immár két napra vár mindenkit, aki szereti jól érezni magát, szeret enni, és egy programban akarja látni Magyarország legnagyobb kedvenceit. Itt nincs belépődíj! Mindenkit várunk, aki akár családdal, akár a haverokkal, vagy épp egyedül érkezik. Fesztiválunk tízezres tömeget mozgat meg évről-évre.

Nem csoda, hiszen a szórakoztatás és a kultúra sajátos egyvelege mellett a kulináris kínálat is egyedülálló! A fellépők egy része visszatérő vendég, mert még a színpadon lévőket is elvarázsolja a Tócsni fesztivál hangulata.
A zenei kínálatban igazi sztárdömping várható.

A MINOKIT Színpadra lép az R-Go, Vastag Csaba, NeotonFamilia Sztárjai, újra érezhető lesz a Beatrice-hangulat, fellép az egyre népszerűbb Wellhello és tócsnit esznek majd a Republic tagjai is, hisz mindenki ott lesz egy helyen.

Várja rajongóit Majka& Curtis valamint a Belga. A RISKA Színpadon és Party Sátorban szórakoztat a TNTAlma együttesBalázs Klári és Korda György,Kasza Tibiátmozgat Rubint Réka, felpörget Bárány AttilaDj Dominique, SterbinszkyJulia Carpenter, EdoDenova, Twins, DjM, B.mark, LeslieOne, Bricklake, G-Seq.

Bodri kutya udvarban az Alvin és a Mókusok, Hamko Ham, Karmapirin és a GypoCirkus húzza a talpalávalót. Továbbá: Dombóvári István, Moldvai táncház, Krishna Falu.
Az egész napos programok is több színpadon zajlanak majd, így garantált a folyamatos szórakozás.

Mikor?

2015. augusztus 14 – 15.

Ajánlott cikkek