Dark Mode On / Off

TERVEZZEN OTTHONT NÁLUNK!

Az OTTHONDesign kiállítás a tavalyi sikeres debütálás után immár második alkalommal kerül megrendezésre a CONSTRUMA kiállítási csokor részeként 2013. április 10-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A CONSTRUMA mellé „költözött” vásár a lakásbelső kialakításának teljes arzenálját felsorakoztatja: minden helyet kap a standokon, ami a falakon belül – és ha úgy adódik, kívül is – otthonossá, élhetővé és élvezhetővé teszi az otthont.

DÍSZNÖVÉNY ÉS KERTKULTÚRA
A lakásbelső kialakítása mellett a kertek szerelmesei számára is széles kínálat áll rendelkezésre: MAKEOSZ Kertépítő Show várja az érdeklődőket az OTTHONDesign szomszédságában. A csodás kertek látványán felbuzdulva a látogatók , dísznövények széles választékából válogathatnak és vásárolhatnak az idén először a CONSTRUMA kiállításon. Kerttervezési, dísznövény ápolási szaktanácsadással és előadásokkal is várják a szakemberek az érdeklődőket.

CONSTRUMA – AZ ÉPÍTŐIPAR LEGSZÉLESEBB KÍNÁLATA
Az OTTHONDesign kiállítással egyidőben – és egy jeggyel – megtekinthető a hazai építőipar legrangosabb rendezvénye, ahol minden megtalálható, ami az építkezéshez, felújításhoz kell. A legszélesebb választék, akciókkal, bemutatókkal, hasznos szakmai előadásokkal.
DACH-TECH

 

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény