Turmalin aventurin kővel és habkővel ásványkarkötő

3 500 Ft

1 készleten

Leírás

A turmalin és az aventurin  ásványokkal készült karkötő, közepes kézméretre vagy nagyobb női kézméretre készült, aromaterápiásan illatosítható zöld habkővel.

A gyöngyök  mérete:
1 cm átmérőjű a turmalinok (fekete)

1,5 cm átmérőjű a aventurin zöldes-kék (türkiz) kő

Az ásványok gyógyító erejéről a népgyógyászatban és sok spirituális irányban hisznek.

A turmalinról való leírásokban a következőt lehet találni: méregtelenítő, belső béke, energia, védő, önmegvalósítás, földelő, csakratisztító, agyi funkciók, nyugtató, gerincoszlopra fejti ki jótékony hatását.

A fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásványunk a spirituális leírások alapján. Bármilyen negatív hatást képes megszüntetni, . Földelő ásvány, energiával tölti fel a szervezetet és nagyon jó immunerősítő. Pozitív hozzáállásra és önzetlenségre ösztönöz, megszünteti a feszültséget. Jótékonyan hat a gerincoszlopra, a diszlexiára, megszünteti az ízületi gyulladást és csillapítja a fájdalmat. Megszünteti a kommunikációs blokkokat és segít a pihentető mély alvásban, ha a párnánk alá helyezzük. Ha fekete turmalint alkalmazunk gyógyításban, úgy kell elhelyezni, hogy ha van természetes csúcsa, az mindig a testtől kifelé mutasson, hogy kivonja a negatív energiákat.

Aventurin hatása: szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő