Tisztaság krémparfüm – díszdobozos

3 000 Ft

Kiszerelés: 12 g

Gyártja: Sophie Bello

Főbb illatjegyek: jojoba, vanília

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Visszafogott és kifinomult vaníliaillat. A Tisztaság karamellás, megnyugtató illathatás, amely sokáig érezhető a bőrön, és ennek nagyon nehéz ellenállni… – ahogyan Gelencsér Zsófia, vagyis Sophie Bello jellemzi ezt a parfümjét.

Tégelyes: Egy könnyen hordozható fém tárolóban található, így a nap bármely szakában könnyedén előkaphatod a táskádból, zsebedből, mert icipici helyen is elfér.

Előnye: Mivel nem tartalmaz alkoholt, így az érzékeny bőrűek is használhatják. (Természetesen a szokásos tesztelés után, melyhez mindig kis felületen egy kevés kozmetikummal szokás csak érintkezni és ha nem jelentkezik bőrpír vagy más tünet, akkor várhatóan nem okoz rendeltetésszerű használatnál sem problémát.)

Hogyan használd: Tegyél belőle egy kicsit a csuklóra, a dekoltázsra és a fülek mögé. Illata 4-5 órán keresztül érezhető.

Mit nem tartalmaz: Nem tartalmaz színezéket, tartósítószert, alkoholt.

Hogy mi is az a kérmparfüm: Parfüm szilárd formában, egy koncentrált balzsam, erős illattal. Már az egyiptomi idők óta ismert akik ismertek voltak a különböző gyógy- és kozmetikai készítményeikről, akkor egy hasonló kenőcs-szerű készítményt használták parfümnek.

Főbb illatjegyek: jojoba, vanília

INCI: Simmondsia chinensis seed oil (jojobaolaj), Prunus amygdalus dulcis oil (mandulaolaj), Cera flava (méhviasz), természetes növényi illóolajok és összetevőik

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra, szembe ne kerüljön. Szembekerülés esetén bő vízzel kimosandó!