Akció!

Szaglástréning válogatás

6 490 Ft

Kiszerelés: 4*10 ml

Leírás

A Koronavírus-járvány után sokan kerestetek nálunk szettben olyan válogatást, melyben az orvosok által ajánlott illóolajok vannak.

A Biopark 100% tisztaságú illóolajaiból így összeállítottunk egy ilyen szettet, hogy saját otthonodban is végezhetsz szaglástréninget.

Szaglástréning avagy post-covid? Az utóbbi időben egyre többen ezt a 4, maximum 5 (plusz damaszkuszi rózsa) illóolajat keresitek nálunk, mert több helyen azt találtátok, hogy a Covid19 utáni tünetek szaglás- és ízérzékelés vesztés után ezek az olajok azok, melyekkel gyakorolni kell az illatok felismerését és tréningezni lehet.

👉 Több forrás igazolja, hogy ilyenkor nyújthat segítséget a szaglásterápia, amelyet 2009-ben fejlesztett ki Hummel német fül-orr-gégész, és munkatársai. Jelenleg ezt az egyetlen terápiás módszernek tartják, amely pozitív eredményeket mutat a vírusos szaglásvesztés esetén.

Az olajokat az alábbi linkeken éritek el, ha külön-külön vásárolnátok:
Orvosi levendula: https://www.kertportal.hu/…/levendula-illoolaj-10-ml…/
Citrom illóolaj: https://www.kertportal.hu/…/citrom-illoolaj-10-ml-biopark/
Szegfűszeg illóolaj: https://www.kertportal.hu/…/szegfuszeg-illoolaj…/
Eukaliptusz illóolaj: https://www.kertportal.hu/termek/eukaliptusz-olaj-10-ml/

Érdemes természetesen szakorvos felügyeletével és ajánlásával választani a számotokra leginkább ajánlott illóolajokat, de bízunk benne, hogy sokatoknak nyújt könnyebbséget, hogy így szettbe is összeraktuk a leggyakrabban keresetteket emiatt az új probléma miatt.