Sivatagból oázist – valódi megoldások az elsivatagosodás ellen – kertészfüzet – ebook – 9. rész – Varga Szabolcs, V. Topor Erika

1 990 Ft

Leírás

Rendhagyó kertészfüzetünk ELŐRENDELHETŐ, melyben egy olyan témát boncolgatunk valódi megoldásokkal, mellébeszélés nélkül, melyekkel mi magunk is dolgozunk saját gazdaságunkban, mely a Homokhátságon, valódi poszahomokon működik.

A futó- és poszahomokból mérhető humusztartalmú talajt varázsoltunk évek munkájával, javított mikroklímával és egy olyan zerowaste alapokon működő rendszerrel, melyben a lehető legkevesebb kerti hulladék keletkezik.

A valódi megoldások mindannyiunk szeme előtt ott van, csak az utóbbi években tessék-lássék megoldások sokasága és félrevezető információk hadán keresztül nézzük már a klímánk megváltozását. A szemünk előtt lévő lehetőségeket vesszük górcső alá, melyet bármilyen kerttulajdonos vagy akár erkélytulajdonos is könnyűszerrel megtehet, hogy környezete élhetőbb legyen.

Miért mellébeszélések nélkül? Mert ebben a kiadványban olyan megoldásokat mutatunk be, melyek valójában működnek és távol állnak a nagy utópisztikus világmegváltó elképzelések sokaságától, melyekkel manapság bombázzák az embereket. Ezekhez nem kell méregdrága beruházásokkal dolgoznod, pusztán a józan eszed és a tettrekészséged az egyedüli dolog, ami kellhet és maximum a kerted, amire a kiadvány elolvasása után reméljük másképp tekintesz majd, mint egy mesterien tujákkal körbeültetett díszgyepes valami. Rendszert fogsz benne látni úgy, hogy nem feltétlen kell mindent átalakítanod, hanem más szemszögből nézve fogod akár virágaidat is ültetni és fáidat is gondozni vagy akár kertépítés előtt állóként összeválogatni.

A kiadvány ELŐRENDELHETŐ ELSŐ KÖRBEN EBOOK FORMÁBAN, várható megjelenés: 2021. augusztus eleje.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sivatagból oázist – valódi megoldások az elsivatagosodás ellen – kertészfüzet – ebook – 9. rész – Varga Szabolcs, V. Topor Erika” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk: