Rózsás ajakápoló – Sophie Bello

1 200 Ft

Kiszerelés: 4,2 g

1 készleten

Leírás

A Rózsás ajakápoló termékről:

A rózsa illata Gelencsér Zsófinak (Sophie Bello) egész évben a nyarat juttatja eszébe, ezért készített egy nőies, piros pigmentes ajakápolót, amelyben a kiváló minőségű, hidegen sajtolt vadrózsa olajat rózsa illattal egészítette ki.

Általánosságban az összetevőkről:

A vadrózsa olaj kiválóan segíti a sejtmegújulást, ápolja a száraz, hámló bőrt. A hidegtől berepedezett ajkak ápolásán túl a hegek kezelésére is alkalmas.

Transzretinolsav-tartalom támogatja a kollagéntermelődést és segít megőrizni a bőr ideális nedvességtartalmát.

Ez az ajakápoló mindig a táskámban van és illatával jókedvre derít. Az új, környezetbarát csomagolásnak köszönhetően nagyobb kiszerelésben kaphatod mostantól ezt a finom natúrkozmetikumot. Ha pedig kiürült a lebomló, komposztálható tubus, akkor akár újra is tölthetem neked, így még kevesebb hulladékot termelünk. – vallja a magyar gyártó

Shea vajról: Az egyik legnagyobb értéke, hogy sokáig változatlan minőségű marad, nehezen avasodik. Megfelelő körülmények között tartva egy évig biztosan megőrzi minőségét, de egy év után is csak vitamintartalma kezd lassan csökkenni. A hidegsajtolás rendkívüli előnye, hogy a shea vaj igen magas A, E és F vitamin tartalmát képes megőrizni, továbbá nem tartalmazza a kémiai kivonáshoz alkalmazott vegyszerek maradékait.

A Rózsás ajakápoló termékben mi található?

INCI/Összetevő: sheavaj, rózsa

Hogyan tároljuk a natúrkozmetikumokat?

Mivel a natúrkozmetikumok nem tartalmaznak tartósítószereket, így fénytől védett, maximum szobahőmérsékleten tartsuk őket. Sokan javasolják a hűtőszekrényben való tárolást, de ez nem feltétlenül kötelező, de meg tudja növelni a termék minőségi idejét.

Nyári melegben ne hagyd az autóban, forrósodó helyeken, strandon a tűző napon!

Témába vágó cikket itt olvashatsz: Shea vaj fája – karitéfa

Gyártja: Sophie Bello