Illóolajok a növényvédelemben e-book

(1 vásárlói értékelés)

2 990 Ft

Illóolajok használata a növényvédelemben egy praktikus és egyben egészséges megoldás, ha a konyhakert egészsége a célunk. Az “az vagy, amit megeszel” elvén alapuló aromanövényes növényvédelem egy olyan izgalmas világba kalauzol el, ahol gyakorlati úton tanulod meg a kártevők és kórokozók elleni védekezést – természetes módon.

Az egymást segítő növények mellett egy bővebb szemléletet is kapsz az aromanövények kerti használatáról.

Az e-book gyakorlati példákat hoz fel az illóolajok és más akár házi készítésű olajok alkalmazására is, hogy könnyen és egyszerűen nyújtson segítséget a kertápolásban.

Leírás

Illóolajok a növényvédelemben e-book azoknak szól, akik elsősorban házi megoldásokban gondolkodnak és a természetesség hívei. Az illóolajok és egyéb növényi olajok nem növényvédő szerek és nem is helyettesítik a növényvédő szereket abban a klasszikus értelemben, hogy lepermetezzük a beteg növényt és már meg is tettünk mindent. Más a mechanizmus és más a szemlélet is az illóolajok kertben történő használatakor.

Az illóolajos növényvédelem egyik alapja a gyógy- és aromaterápiában is ismert hatóanyagismeret, mellette az egymást segítő növények rendszere.

A kiadvány közérthető, mindenki számára követhető példákkal, képekkel igyekszik a kezdő hobbikertészt is elkalauzolni ebbe a rendkívüli világba.

Az Illóolajok a növényvédelemben e-book kiadvány a kutatásainkkal és tapasztalatainkkal folyamatosan bővül, így aki egyszer megvásárolja a kiadványt, annak az új és bővített kiadásokat folyamatosan frissítve is megküldjük.

Tanuljunk együtt és tapasztaljuk meg a kertészetben is az illóolajok csodálatos világát!

A szerző maga is gyakorló kertészmérnök, így a kiadványban saját megfigyelések, tapasztalatok olvashatók. A tesztelt illóolajok több évnyi “bevetés” után kerültek bele a kiadványba, tesztelve azok hatékonyságát a kertészeti irányban is.

A kiadványban szereplő illóolajokat nálunk is megvásárolhatod, ha ide kattintasz.

Az illóolajok használata nem márkafüggő, ajánlásokat teszünk ugyan boltunkban, de ha biztonságos helyről választasz illóolajakat, akkor ugyanúgy elkészítheted a recepteket.

Miért érdemes megvásárolnod?

  1. E-bookjaink többsége úgy működik, hogy amikor frissítjük bennük a tartalmat, akkor automatikusan Neked is megküldjük a korábban már megvásárolt példányod mellé. Így mindig a legfrissebb tudást tarthatod a kezedben!
  2. Az e-bookot egyszer kell megvásárolnod, a frissítések INGYENESEK a későbbiekben, akár éveken keresztül.
  3. Használható tudást ad az illóolajok növényvédelmi felhasználásában, receptekkel, élő példákkal bemutatva
  4. 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk kiadványainkra, vagyis ha nem azt kaptad az e-bookban, amit ígértünk és nem vagy megelégedve, akkor visszakapod vásárlásod árát.

Illóolajok a növényvédelemben e-book termékről 1 értékelés

  1. Békési Erzsi

    Könnyen és érthetően irnak benne az illoolajok kerti használatáról, köszönöm! Örülök, hogy megvettem!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CAPTCHA ImageChange Image

Érdekelhetnek még…