Hatékony kampánykészítés termékgyártóknak

8 990 Ft

workshop

Kategória: Címke:

Leírás

Workshop időpontja: 2020. február 7.
Van terméked és rendszeresen nehezen adod el? Valahogy nem sikeresek a kampányaid és hirdetéseid, pedig csillió pénzt elköltesz rájuk? A hibát máshol kell keresned.
 
Pedig milyen jó lenne, ha már előbb eladnád a terméket, mire egyáltalán elkészül…ugye?
 
A worksopon megnézzük, hogyan gondolkodik a vásárlód? Melyek azok az időszakok, amikor érdemes hirdetni és mikor és hogyan érdemes posztolni a közösségi oldalakra ahhoz, hogy valóban hatékony is legyen a végeredmény.
 
Szó lesz a Gerilla-marketing újszerű megközelítéséről, a bujtatott reklámokról és az olyan értékesítési trükkökről, ahol növelheted a kampányaid hatékonyságát, építheted a márkád (branded) filléres ötletekkel.
 
Közben megnézzük, hogyan kell gondolkodni másképp, ha kampányokat akarsz készíteni a terméked mögé, akár szezonálisan, akár szezontól függetlenül.
 
——————————————————
Ezt a tudást mi a saját tapasztalatainkon és hibáinkon szereztük meg, így a rengeteg jó és rossz példa alapján kipróbált ötleteket fogsz kapni.
 
Készítünk valódi kampánytervet, amit megvalósítható is lesz.
Megtanuljuk nyomonkövetni az eredményeket, hogy tanulni tudjunk belőle később.
 
Beleszagolunk az automatizálás rejtelmeibe is, mert nem mindent Neked kell csinálni! Sőt! Van, amikor a leghatékonyabb, ha a technikára bízod!
 
Témakörökben a Google-gondolkodását, a Facebook és Intsa gondolkodását vesszük alapul, de szó lesz a hatékony PR-tevékenységről is, hirdetések összehangolásáról is.
 
—————————————————————————–
 
A tanfolyam díja: 8900 Ft/fő
Ha egy cégtől ketten jöttök, akkor a második főnek 15% kedvezményes a részvételi díja!
 
Jelentkezni e-mailben lehet: info@kertportal.hu
 
A részvétel a tanfolyami díj megfizetése után lesz végleges.
 
A tanfolyami díj tartalmazza a frissítő ásványvíz, tea, kávé árát a helyszínen, a munkafüzetet és a hazavihető munkafüzetet. A szervezők (a Kertportál Média Csoport és a Sikeres Márkaépítők) gondoskodnak végig a rágcsálni valókról 🙂
 
Maximum 16 fő a hely befogadó képessége, így a jelentkezési létszám limitált.