Fürdősó nőknek

1 600 Ft

Kiszerelés: 150 g

Kb. 3-5 nagy kád fürdővízhez ajánlott!

43 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Egy igazán különleges fürdősókeveréket ajánlunk, melyet egyik partnerünk kínálatában találtunk és kifejezetten a PMS tünetek enyhítésére ajánlanak.

A gyártó leírása szerint:

A fürdősó Pelargónia, Levendula, Bergamot és természetes tengeri só felhasználásával készült. Ez a kombináció segíthet a PMS tünetek enyhítésében. Az illóolaj keverék nyugtatja a testet és a lelket. Enyhíti a feszültséget és energiát ad.

Az AW Aromaterápiás Fürdősók természetes tengeri sóból készültek, tiszta illóolajok hozzáadásával. Minden sónak egyedi színe és illata van. A kifejezetten nőknek készülő só színe mélyzöld.

100 grammos kiszerelésekbe mérjük ki és szállítjuk, a visszazárható tégely ráadásul újrafelhasználható, visszahozható hozzánk, így egyben környezetbarát megoldás is. A visszahozott tégelyeket fertőtlenítjük és mossuk, így higiénikusan újratölthetőek.

Összetevők (INCI): Sodium Chloride, Pelargonium Graveolens, Lavandula Angustifolia, Citrus Bergamia, *Linalool, *Citronellol, *Limonene, *Geraniol, *Citral, CI 19140, CI 42090. *Naturally occurring in Essential Oils

Gyártja: AWM, Ltd, S3 8AL, UK

MSDS

 

 

További információk

Tömeg 0,17 kg