Akció!

Biokert olajválogatás tesztelésre

4 490 Ft

Kísérletezz velünk a kertben illóolajokkal!

Kiszerelések: illóolajok 2*10 ml, neem olaj 1*100 ml

Leírás

Akik régóta követnek minket, azok tudják, hogy elkötelezett hívei vagyunk az illóolajok kertben való alkalmazására, rengeteget kísérletezünk vele hivatalosan is. Ahhoz hogy minél több máshonnan érkező tapasztalatunk legyen, ne csak a saját kísérleteink és jó eredményeink alapján tudjuk a tudást megosztani, így a leggyakrabban a kertünkben is használt illóolajokat most szettbe csomagoltuk, hogy a vállalkozó kedvűek kipróbálhassák maguk is az általunk már hasznossá vált olajokat a kertben.

A Biokert kísérleti olajválogatás: A csomagban a Neem olaj, a teafa olaj és az édesnarancs olaj található. Bővebben a kísérleti eredményeinkről az Illóolajokkal a növényvédelemben e-bookunkban is találkozhatsz!

Ha megvetted ezt a szettet, mindenképp várjuk visszajelzésed, hogy ez alapján is újabb tapasztalatokat szerezhessünk! Írj ránk bátran e-mailen is, ha kérdésed van, tapasztalatod van.

Ezek az illóolajok és a neem olaj nem növényvédőszer, de tapasztalataink rendkívül jók vele. Míg az édesnarancsot és a neem olajat sokszor szezonban a levéltetvek és poloskák ellen vetjük be a gazdaságunkba, addig a teafa olajnak a fertőtlenítő hatását használjuk ki a kertben. Így ha van tapasztalatod ezekkel az olajokkal, nagyon örülünk, ha te is megosztod velünk!

Mivel segítesz nekünk gondolataiddal és eredményeiddel, így ezt a szettet igen kedvezményes áron kínáljuk neked! Így tudod kutatásainkat is segíteni, ha te magad is részese vagy és sok-sok valódi visszajelzést küldesz az eredményeidről.

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Érdekelhetnek még…