Akció!

Biokert olajválogatás

4 490 Ft

Kiszerelések: illóolajok 2*10 ml, neem olaj 1*100 ml

Leírás

Akik régóta követnek minket, azok tudják, hogy elkötelezett hívei vagyunk az illóolajok kertben való alkalmazására. Ahhoz hogy minél több máshonnan érkező tapasztalatunk legyen, ne csak a saját kísérleteink és jó eredményeink alapján tudjuk a tudást megosztani, így a leggyakrabban a kertünkben is használt illóolajokat most szettbe csomagoltuk, hogy a vállalkozó kedvűek kipróbálhassák maguk is az általunk már hasznossá vált olajokat a kertben.

A csomagban a Neem olaj, a teafa olaj és az édesnarancs olaj található. Bővebben a kísérleti eredményeinkről az Illóolajokkal a növényvédelemben e-bookunkban is találkozhatsz!

Ha megvetted ezt a szettet, mindenképp várjuk visszajelzésed, hogy ez alapján is újabb tapasztalatokat szerezhessünk! Írj ránk bátran e-mailen is, ha kérdésed van, tapasztalatod van.

Ezek az illóolajok és a neem olaj nem növényvédőszer, de tapasztalataink rendkívül jók vele. Míg az édesnarancsot és a neem olajat sokszor szezonban a levéltetvek és poloskák ellen vetjük be a gazdaságunkba, addig a teafa olajnak a fertőtlenítő hatását használjuk ki a kertben. Így ha van tapasztalatod ezekkel az olajokkal, nagyon örülünk, ha te is megosztod velünk!

Mivel segítesz nekünk gondolataiddal és eredményeiddel, így ezt a szettet igen kedvezményes áron kínáljuk neked!