Dark Mode On / Off

Tavaszi Virágnapokon jártunk

A VM KASZK Szakképző Iskola – Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskolában jártunk. Minden évben megrendezésre kerülő, Tavaszi Virágnapok néven egyre jobban ismerté váló programot látogattuk meg. Ebből született meg az alábbi fényképes összefoglaló.

A 9/c osztályterme egy igazi dzsungellé változott. Az egyik fő látványosság a fotón is látható óriási mag volt. A teremet felügyelő két tanuló, nem csupán barátságos és udvarias, de felkészült is volt.

  

  

  

A folyosó és néhány tanterem megtelt különböző árusokkal. Nagyon sok és színes kézzel előállított termék volt megtekinthető és megvásárolható.

  

  

A virágkötészet egy-két remekművét is megcsodálhattuk.

  

A teaházban mindenkit szeretettel láttak és megvendégeltek, teával-, kávéval és süteménnyel.

  

Látogatható volt a kaktuszház is.

  

Virágvásárlási lehetőséggel vártak mindenkit a fóliaházban ügyelő dolgozók.

  

Sétát tehettünk a híres és egyedülálló  Japánkertbe.

  

Nyuszi simogató, nem csak gyermekek számára.

  

A rendezvényen a tanároknak is lehetősége volt bemutatni a hobbijukat és a tanításon kívüli tehetségüket. Az informatika tanárnő, arcot festett, a testnevelő tanár, gitározott, a matek tanár ismét profi felvételeket készített, a magyartanárnő jegyeket árusított és még sorolhatnám.  Mindenki kivette a részét a feladatokból.

  

Mindent összevetve, egy nagyon jó hangulatú és kellemes hétvégét tudhatunk magunk mögött. Akik lemaradtak, azoknak sem kell szomorkodniuk, mivel jövőre is megrendezésre kerül a Tavaszi Virágnapok!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény