Dark Mode On / Off

Ősz a lakberendezésben

Pasztell színek ősszel

Hűvösre fordult az idő, végérvényesen beköszöntött az ősz. Igaz, hogy nekem ez a kedvenc évszakom, de sokaknak szükségük van egy kis plusz feltöltődésre ahhoz, hogy melegség költözzön a lelkükbe a zord időjárás ellenére is.

Ha otthonunkban keressük a megoldást – és miért ne tennénk? – akkor ajánlok pár ötletet hozzá:

Évek óta dívik a dánoktól begyűrűzött HYGGE, és a hozzá kapcsolódó életérzés. Ez nem jelent mást, mint hogy lassuljunk le, ne stresszeljünk, gubózzunk be egy picit, és foglalkozzunk magunkkal. Vegyünk egy nagy, puha takarót, húzzunk fel egy meleg zoknit, majd egy könyvvel és egy pohár borral fészkeljük be magunkat a kanapéra.

Az ősz elengedhetetlen kellékei fotó: foter.com

Dekoráljunk!

Hozzuk be kintről az őszi hangulatot, és rögtön nem fogjuk annyira zordnak érezni azt. Sokszor elég csak pár apróság, mint egy új ajtókopogtató, vagy asztali dísz. A virág pedig egy örök klasszikus, ami egyik évszakban sem hiányozhat az asztalról. Ha mi magunk nem vagyunk elég kreatívak, vagy nincs rá időnk, készen is megvehetjük a dekorációkat. Rengeteg ügyes hazai kézműves akár egyedi elképzelés alapján is megvalósítja ezeket.

Varázsoljunk a lakásba őszi hangulatot új kiegészítőkkel!

Pár új, színében az őszhöz és a hangulatunkhoz illő díszpárna, pihe-puha takaró segít ráhangolódni az évszakra. Ne féljünk a mintáktól, és azok keveredésétől sem. Egy kis vidámság mindig jól jön.

Ha pedig úgyis szerettünk volna frissíteni a lakásunkon, akkor fogjunk hozzá most! Kisebb átalakítások, egy fal festése, tapétázása, egy-egy bútor cseréje óriási változást tud hozni. Használjuk bátran a színeket, az idei ősz szinte mindent megenged. Nem kell ragaszkodnunk a barna-bordó-mustár kombinációhoz, legyünk kreatívak. A jövő év pantone trendszínét még nem ismerjük, de pl. az idei klasszikus kék mindig divatos lesz.
Ha pedig jobban szeretjük a visszafogottabb dolgokat, akkor játsszunk a ppg color által megadott 2021-es színekkel. Gyönyörű lesz a végeredmény, nézzétek meg ezeket a példákat:
https://www.facebook.com/kekinterior/posts/659423668020987

Olvassatok tőlem további érdekes cikkeket: https://www.kertportal.hu/miert-bizzunk-meg-egy-belsoepitesz-szakembert/

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény