Dark Mode On / Off

NYERJ 5 PÁROS BELÉPŐJEGYET!

A Magyar Orchidea Társaság idén is felajánlott 5*2 db jegyet a kiállításra a helyes megfejtőknek. Játssz Velünk és nyerj!

2018. március 15-18. között kerül megrendezésre a Dendrobium – Ezernyi forma, millió szín című orchideakiállítás, ahol most a Dendrobiumoké a főszerep.

Hogy miért is rajongunk az orchideakiállításokért? Mert álomszép dekorációkban és összeültetésekben nézhetjük végig a legkülönfélébb orchideákat. Minden alkalommal elvarázsol minket is szépségük és bízunk Benne Titeket is!

A mostani nyereményjátékban mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolj ahhoz, hogy megnyerd az 5 db páros belépő egyikét.

Íme a kérdés:

Mire használták a Dendrobiumok erős szárát?

A) kosárfonásra

B) szappankészítésre

C) pálinkafőzésre

A helyes válaszokat az info@kertportal.hu címre várjuk, legkésőbb 2018. márius 12. éjfélig. Sorsolás: 2018. március 13-án. A nyertesek nevét közzétesszük Facebook és Instagram oldalunkon is, illetve a részleteket e-mailben megküldjük nekik. A határidő után beérkező válaszokat már nem fogjuk tudni elfogadni, így ne felejtsétek el minél előbb megválaszolni a kérdést, hogy esélyetek legyen a páros belépőre. Egy e-mail címről csak egy választ fogadunk el.

Várjuk szeretettel válaszaitokat, sok szerencsét a játékunkon!

NYERTESEINK:

Varga Péter

Molnár-Tóth Enikő

Török Georgina

Vojczek Judit

Cielenszky Dóra

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

Kedvcsinálónak tekintsétek meg a Safru Kertészet orchidea szakmai napját:

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.