Dark Mode On / Off

Menjünk Szaunni!

Ugye ismerős az érzés, amikor egy hideg téli estén beülsz a szauna forró padjára, serceg a bőröd a tűzforró háttámlán és közben élvezed, ahogy tested és lelked ellazul és minden aznapi feszültség eltávozik belőled? Viszont jön az érzés utána nem sokkal: haza is kell menni. Mi lenne, ha otthon is lenne egy szauna?

Tudom nagy álom sokaknak, de álmodozni mégis jó. Persze társasházba, panelbe igen nehéz betuszkolni akárcsak egy infraszaunát, mégis ha az embernek van lehetősége, akkor az egyik legnagyobb luxusérzést otthon a szauna adhatja.

A jóhír az, hogy nem csak lakáson belül építhetünk szaunát, hanem a kertbe is! Rengeteg design és sokféle felszereltségű kész szaunát lehet kapni a piacon, minden csak attól függ, ki mennyit szán rá. A luxus érzése sokszor szinte megfizethetetlen, mégis ha megtehetjük, akkor édemes egy szaunát beszerezni.

A szauna nagyon jó hatással van a testünkre. Míg a szaunázás csökkenti a stresszt, kiválóan méregtelenít, ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést. Kismamáknak és kisgyerekeknek nem ajánlott, de minden egészséges felnőtt ember bátran szaunázhat, mert szaunázni jó!

Hol tudsz szaunát vásárolni?

Áprilisban a Comstruma kiállítás programcsokorjának keretén belül újra lesz Otthon Design, ahol számos pezsgőfürdő és szaunagyártó cég kint szokott lenni. A szaunák felfűtetlenül kipróbálhatók bárki számára!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.