Dark Mode On / Off

Lakberendezési trendek 2021-ben

Színek és természet

Új év, új remények! Álljunk pozitívan a jövő év kihívásai elé, és teremtsük meg otthon is a hangulatot ehhez. Íme a 2021-es trendek:

Természetes anyagok

Avagy „organikus” lakberendezés. A természet inspirálta lakberendezés még inkább előtérbe kerül 2021-ben, hiszen a világban zajló események, a rohanás, a sok kütyü és műanyag után jól esik megpihenni egy városi oázisban. Sok-sok fa, rattan, íves formák, élő, vagy száraz növények, parafa és természetes kiegészítők, mint pl. len jellemzik ezt a stílust.

forrás: zocohome

Hazai alkotók

Egyre többen keresik hazai gyártók egyedi, vagy akár kis szériaszámban gyártott bútordarabjait. Lehet ez egy gyönyörű kárpitozott ágy, egy megrendelésre készült csillár, de akár egy magyar kézműves étkészlete is. Óriási nagy előnye, hogy azon kívül, hogy nem jön velünk szembe ugyanaz a berendezési tárgy, támogatjuk a hazai piacot is.

https://baantal.com/

Falfestések, textúrák

Idén is már nagy népszerűségnek örvendtek a különböző dekor-falfestések. Lehet ez egy pár szín segítségével, a falra különböző formákban felvitt festék, de lehet akár tapétamintát utánzó díszítés is. Jövőre folytatódik ez a trend mindannyiunk legnagyobb örömére.

https://www.instagram.com/___lakatoskrisztian/

Függönyök minden mennyiségben

Újra reneszánszukat élik a klasszikus, ráncolt függönyök. Immáron nem csak az ablak elé tehetjük őket, hanem jó szolgálatot tesznek átjárókban, vagy akár (gardrób)szekrények ajtajaként is. 2021 legmenőbb függönye karakteres színű és modern enteriőrben kap helyet.

fotó: Sacha Hamolin

Lekerekített formák

A boltív már 2020-ban is toplistás volt, de a bútorok terén még kicsit váratott magára a gömbölyded formák visszatérése. Egyre több gyártó kínál robosztus, de mégis íves formákkal rendelkező kanapékat és foteleket. Ettől egyben modern és otthonos lesz a nappalink hangulata.

https://www.ligne-roset.com/

További trendekért figyeljétek az oldalamat: www.facebook.com/kekinterior

Egy kis vidámságért pedig olvassátok ezt: https://www.kertportal.hu/10-vicces-macska-2020-bol/

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény