Dark Mode On / Off

Kiskertpiac – egy igazi élmény vasárnapokra

A kiskertpiac újra megnyílt a tavalyi év nyarán az Anker’t-ben. A hangulatos ipari környezet, mely a rendezvénynek helyet ad már önmagába véve egy élmény. A kiskertpiac árusai kistermelők, őstermelők, akik szívvel-lélekkel termelnek, gyártanak egyaránt. 

A kis cserepes virágoktól a friss zöldségen át rengeteg finomságot lehet kapni itt. Többnyire fiatalokból áll az árusok csapata és mind árúsként, mind vevőként azt gondolom, hogy igazán nagy élmény minden vasárnap. 

Facebook oldalukra is érdemes ellátogatni, hiszen számos tematikus rendezvényük van. Most a SLoW Gasztro Market lesz 2017. november 12-én, de hamarosan a Zöld karácsony (dec. 3) is eljön, ahol már igazán karácsonyi hangulatban fog telni az egész kirakodóvásár.

Ha a Gourmet&Delicios Manufaktúra finomságaira vágytok, akkor itt lehet minket a legkönnyebben elérni, hiszen teljes termékkínálatunkkal jelenünk meg vasárnapról-vasárnapra.

Ha a Kertportál Kosárközösség tagja vagy, akkor rendelésedet ott is átveheted!

A rendezvény elérhetősége:

Helyszín: Anker’t, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.

Kiskertpiac Facebook oldala: https://www.facebook.com/kiskertpiac/

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.