Dark Mode On / Off

Kertportál hobbikertészek találkozója a Czakó Kertben!

Eljött az első hobbikertészek találkozója a Kertportál olvasók táborának!

Találkozzunk egy teára, kávéra, beszélgessünk kertről, növényekről, kóstolj bele a Kertportál Major életérzésbe, mindezt egy hangulatos budai kispiaczon a Czakó Kertben 2019. december 7-én 8-14 óra között!

A rendezvény INGYENES! Bárki jöhet, aki szeretne megismerkedni a Kertportál Olvasókkal és velünk, akik szerkesztjük a magazint!

Közben egy termelői piac is lesz a helyszínen, ahol valódi, hazai termelői zöldségeket és gyümölcsöket válogathatsz a konyhád és családod örömére, megcsodálhatod a színes zöldségek sokaságát, közben beszélgethetsz a termelőkkel is, pihenhetsz a bistro kertjében, hallgatva a madárcsicsergést!

A Kertportál Bolt is ott lesz teljes kínálatával, úgyhogy a könyvektől a virágékszereken át mindent megfoghatsz, beleolvashatsz a hobbikertész könyvekbe, megnézheted a virágdobozokat is!

Grajnaiwreath mesébe illő karácsonyi kollekcióival, adventi díszeivel és koszorúival, kopogtatóival is találkozhatsz, Bolvári Biokert készül rengeteg csodaszép színes bio salátának és bio zöldturmixnak valóval!

Találkozóra fel! Várunk titeket tárt karokkal és nagy-nagy szeretettel!

Ajánlott cikkek