Dark Mode On / Off

Képriport: Keceli Flóra és Fazekas Fesztivál

Szebbnél-szebb fazekas munkákat, virágkötészeti alkotásokat láthatunk a most hétvégi keceli kiállításon.

Felsorakozott a fazekasművészek apraja-nagyja és fantasztikusan látványos, szemet gyönyörködtető műalkotásokat hoztak magukkal. A visonlag kis alapterületen sorakozó alkotások között, több, mint egy órát nézelődtünk, és még csak utána jött a hazai termelők sokasága a szintén nagyszerű kínálatukkal.

Az alföldi termelők igen széles termékpalettát mutatnak be a medvehagymakrémektől a különleges mézekig. Kóstolhattunk ma vaddisznó-tepertőt, citromos és fahéjas mézeket, fantasztikus fűszerezésű – és bódító forraltbort, 100%-os gyümölcsleveket.

Az egyik személyes kedvencünk a Kolozsvárról ide látogató árusok voltak, bárányből zekékkel, pihe-puha papucsokkal – melyből egy pár már itt melegíti a tappancsomat a cikk megírása közben.

A kolbászkészítők sem maradtak el, lókolbász, sertéskolbász és megannyi finomság, persze mindet végigkóstolni is alig volt időnk.

A belépő igen kedvező volt, 800 forintos felnőtt jeggyel, 600 forintos gyerekjeggyel egy egész napos elfoglaltságot jelentett az egész családnak.

Ha a sok kóstolásban mégis megéheztünk volna, akkor a szokásosnál finomabb sültekkel is várták a látogatókat.

A szervezés és a rendezés szuper volt, és már várjuk a folytatást, hiszen májusban újra lesz keceli forgatag!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.