Dark Mode On / Off

Kép-riport

Ha képekről van szó, akkor ezerféle ötlet jut az eszünkbe, hogy milyet tegyünk a falra, de a kivitelezés előtt megáll a dekorálási lelkesedés, mert nem tudjuk, hogyan kivitelezhető. Van egy hazai cég, akinél közel 22 000 db különböző kép közül választhatunk. Ők a Profimedia, és az idei Otthon Design kiállítás kapcsán beszélgettünk velük.

Mióta vannak a piacon és miben mások, mint a többi nyomda?

A Profimedia-Red Dot Kft. több mint tíz éve van jelen a magyar és külföldi piacon. Magyarországon kívül Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Ukrajnában és Bulgáriában is foglalkozunk képek jogainak értékesítésével. A Képek Méretre szolgáltatás annyiban különleges, hogy ügyfeleink több millió fotót tartalmazó adatbázisból válogathatnak képeket, amelyeket kívánság szerint elkészítünk fotópapírra, vászonra, tapétára vagy más, egyéni elképzelés alapján.

Mit jelent a vakkeretes kép és kiknek ajánlják?

A vakkeretes vászonkép mindenhol jól mutat a lakásoktól kezdve, az irodákon át a hotelekig. A kiválasztott képet kiváló minőségű festővászonra nyomtatják, majd a vásznat lécekre feszítik, így az elkészült kép egy, kb. 1 cm-es “láthatatlan” keretet kap.

Melyek a legkeresettebb témakörök a képnyomtatásnál?

Ügyfeleink leginkább a régi, archív felvételeket kedvelik, továbbá a tájképeket, de nagyon népszerűek a saját fotóból készített képek is.

Mekkora a legkisebb és a legnagyobb méret, amit le tudnak gyártani?

Fotópapírból az ügyfél által kért legkisebb méretet is el tudjuk készíttetni, tapétából pedig a kép minőségétől függően bármekkora méret kérhető. Természetesen ebben az esetben több komponensből áll össze a kinyomtatott fotó. Vászonképből a legnagyobb méret 140 cm-es lehet.

Kint lesznek a Construma kiállításon. Mivel várják a látogatókat a standjukon?

A kiállítás alatt minden anyagmintát meg lehet tekinteni a standunkon, lesznek már elkészült, azonnal megvásárolható képek, és természetesen árengedményt is biztosítunk a helyszínen leadott megrendelésekre.

Ajánlott cikkek