Dark Mode On / Off

Karácsonyi dekorációk

Gondolom, sokan elkönyvelték már, hogy az idei karácsonyt a szeretteik nélkül töltik, de én azt mondom, sose lehet tudni, történhetnek még csodák. 😉
Mindenesetre akár ha csak a szűkebb családdal ünneplünk, vagy éppen pont ezért, hangolódjunk rá időben a karácsonyra dekorációk segítségével is, így talán elviselhetőbb lesz a távolabbi rokonok hiánya.

Az adventi koszorú az első, amit asztalunkra tehetünk, hogy csempésszünk egy kis ünnepi hangulatot a lakásba. De számos más dekoráció feldobhatja a lakást. Bemutatok nektek pár hazai kézművest, akik kevésbé ismertek, pedig ugyanolyan profin és persze szívvel-lélekkel dolgoznak, mint a “nagyok”. Ha tehetitek, idén vásároljatok tőlük; támogassuk a hazai piacot!

Óvári Johanna, az Álomszőttes_design otthon és esküvő dekorációk megálmodója és kivitelezője. Főállásban egy másik gyönyörű szakmát gyakorol, ugyanis szülésznő. Alkotásai leginkább a letisztult, naturális vonalat képviselik. “Szeretem a lágy, pasztell színeket, de a bohém, kissé extrább stílus sem áll tőlem távol. Számomra fontos, hogy olyat alkossak, ami kifejezi a megrendelő ízlését, keretet ad az otthonának és egy olyan részét képzi, ami nélkül az otthon melege nem lenne teljes.”
https://www.instagram.com/alomszottes_design/

Karácsonyi kopogtató
fotó: Álomszőttes_design

Kovács Edina, az Edin’or dekor alapítója két éve fogalkozik dekorációk készítésével. Szereti a különleges, egyedi kéréseket megvalósítani, kreatívan önti formába a megrendelő bármely elképzelését. Elmondása szerint minden szezonban van egy népszerű dekorációja, amit sokan kérnek tőle. Idén karácsonykor egy havas, vonatos adventi koszorú a legkeresettebb alkotása. (lásd címlapkép)
https://www.facebook.com/Edinor-dekor-354856615240451
https://www.instagram.com/edinor_dekor/

Diótörő
fotó: Edin’or dekor

Nagy-Somlai Helga hozta létra a helART Alkotóműhelyt. Helga lassan 7 éve foglalkozik bútorfestéssel és kézműves dekorációk készítésével. Az egyik kedvenc technikája a 3D díszítés megjelenítése fa felületen. Az idei évben már 3. alkalommal készülnek többek között ezzel a technikával fa alapra festett, vintage jellegű karácsonyfadíszek, szalagokkal, gyöngyökkel tovább dekorálva. Helga honlapján a karácsonydafíszek  mellett, különböző karácsonyi témájú otthoni alkotócsomagokból és más lakásdekorációkból is válogathattok. 
https://www.helart.hu/
https://www.facebook.com/helartnsh

karácsonyi dekorációk
fotó: helART

Veres Zsuzsanna a White House Decor alapítója egy éve kezdett el hivatásszerűen lakásdekorációval, kézzel készített dísztárgyak megalkotásával és esküvődekorációval foglalkozni. Kisgyermekkora óta kézműveskedik, bútort fest, régiből újat varázsol. “A WHD-ral rátaláltam önmagamra, ez egy sok oldalú vállalkozás. Egy kis fotóstúdiót üzemeltetek a műhelyem alatt, interneten keresztül és személyesen is értékesítem az általam készített tárgyakat, továbbá nyári szezonban pedig esküvőket dekorálok.”
https://www.facebook.com/decorwhitehouse/
https://www.instagram.com/decorwhitehouse/

Karácsonyi hangulat
fotó: White House Decor

Ha pedig már a karácsonyi ajándékokat keresitek, arra is találtok ötleteket:
https://www.kertportal.hu/kezmuves-ekszerek-karacsonyra-miert-is-ne/

További cikkeket lakberendezés és belsőépítészet témában pedig itt találtok: www.facebook.com/kekinterior

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény