Dark Mode On / Off

Izgalmas piacozás október utolsó hétvégéjére

Most hétvégén lesznek az utolós igazán indiánnyári órák, így érdemes a városhoz közel maradni, de ott valami izgalmas kültéri programot választani. Hogy mit ajánl a PiacraJárniMenő Mozgalom? Íme az ő piacajánlójuk!

Sütőtöksütés a Czakó Termelői Piaczon

Irány a Czakó Termelői Piacz oldala

SZOMBATON 10-15 óráig lesz a sütőtök grillezés, sajttal és mézzel fűszerezve kérheted. A kioszk mellett lesz a sütőgetés a szabad ég alatt, hogy még hangulatosabb legyen a program. Az illatozó sütőtök és a bistroban kapható forró tea és kávé teszi még kellemesebbé a programot, így érdemes már csak ezért is a Termelői Piaczra látogatnod most hétvégén. Ráadásul a piacz 8-14 óráig lesz nyitva, ahol beszerezheted a legínycsiklandozóbb termelői portékákat a friss szőlőtől, a zöldségeken át a legkülönfélébb húsokig, lekvárokig, szörpökig. A hangulat garantált, már csak Te hiányzol onnan!

Új piac a Jardinett Étteremnél!

Most VASÁRNAP új piac indul útjára Buda kedvenc éttermének kertjében, a Jardinette-ben. A Szürke Csacsi termelői piac első piacnapján várja sok szeretettel a betérő vendégeket és piacozni vágyókat a Felelős Gaszterohőssel közös szervezésben. Az árusok egy részét már más piacokról ráadásul ismerheted, hiszen a legjobbak a legjobb helyeken árulnak, így ott lesz a Kövér Tanya, a Gourmet&Delicious Manufaktúra, a Fürjtojás Galyatető, Pócsik Gergő Vadkelet kertje és még sokan mások!

Őszi piacozás és lángosozás, kézműves vásár a Rómain!

Ha SZOMBATRA keresel még programot és nem sütőtököznél, hanem egy finom lángosra vágysz, akkor a Római Parti Piac vár szeretettel a termelői piacon lángosozással és kézműves vásárral. A piac után ott is betérhetsz a piac melletti bistrokba, kávézókba. Miért szeretjük ezt a piacot is? Mert egy nagyon nagy előnye van: a szervezők egy kis gyerekmegőrző helyet is biztosítanak, hogy míg csemetéd játszik, addig Te nyugodtan vásárolj. Igazi családbarát piac a Római Parti Piac!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.