Dark Mode On / Off

INGYEN kerti gépek? Miért ne!

Sok emberrel beszéltünk már, és találkozunk mostanában is, akiktől arról érdeklődünk, vajon miért hagyja leromlani kertje állapotát, mi az oka a kert elhanyagoltságának. Az ok nagyon egyszerű: ha tudjuk mire van szükség ahhoz, hogy egyre több ápolt kert legyen, akkor megkeressük a lehetőségeket, hogyan tudunk mi ebben Nektek segíteni!

A cím bizony igaz! Nagyon sokan azt válaszolták a kérdésünkre, hogy nincs pénzük drága gépeket venni, mert bizony ezek az eszközök drágák. Miután pár kerti gépet mi is “megettünk” az éek során, így tudjuk, hogy ez nagyon is igaz lehet akkor, ha az ember fia/lánya nem túl körültekintő.

Ahogy már sokszor zongorát és pianínót lehet ingyen kapni, úgy ugyanez igaz a kerti gépekre is. Természetesen ne rögtön egy csilli-villi szuperszónikusra gondoljatok, de egy használt, esetleg pici javításra szoruló gépeket ingyen is lehet kapni.

Hogy hol?

Ha internet előtt ülsz – márpedig, ha ezt olvasod, ott ülsz, akkor csak be kell írnod pár apróhirdetési oldal nevét a keresőbe és máris eléd tárul a használt kerti gépek piaca.

Találtunk motoros fűkaszát, benzines fűnyírót, lánchiányos, de működő láncfűrészt, még használt ásót, kapát is! Mi ez, ha nem gazdagság!

Mi a tennivaló!

Keress! Lehet, hogy nem máról holnapra, de meglesz álmaid használt kertigépe, csak szánj rá időt és energiát! Most, hogy itt a tél, lesz is időd rá!

Ne feledd! Az internet sokszor kincseket rejt, túl az unalmas híreken és közösségi oldalak üzenőfalain! Tanulj meg élni ezzel a lehetőséggel és derítsd fel, mire szükséged van és hamarosan vidáman fűnyírózó kiskertész lehetsz Te is!

OSZD MEG írásunkat, hogy mindenkihez eljusson a hír, hiszen mindenkinek akad elég! 🙂

Ajánlott cikkek