Dark Mode On / Off

III. Kertészeti Kiállítás és Vásár Kecskeméten

A tavasz derekán, a nyári szezon előtt szeretnénk segítséget nyújtani mind a gyakorlott, mind a kezdő kerttulajdonosoknak azzal, hogy az e tevékenységgel foglalkozó szakmát felvonultatjuk.

Még lehet kiállítónak is jelentkezni!

Kiállítóink közé várjuk a virágokkal, fákkal, egyéb kerti növényekkel foglalkozók jelentkezését.

Itt a helye azoknak a vállalkozóknak, kereskedőknek, akik a kertek kialakításával, megművelésével összefüggő tevékenységekben jeleskednek (kerti gépek, öntözéstechnika, növényvédelem). A kiállítás természetesen egyben vásár is.

Kiállítóink közé várjuk a szoba és kerti növényekkel, kiemelten a virágzó növényekkel, fákkal, bokrokkal, sövényekkel, örökzöld növényekkel, gyümölcstermőkkel, fűszernövényekkel, évelőkkel és fűfélékkel foglalkozó vállalkozásokat, szakembereket. A kertépítéssel, kerti dekorációk és gépek értékesítésével foglalkozóknak szintén megjelenési és értékesítési lehetőséget biztosítunk.

Kiállítóink 6 x 3 és 9×3 méteres vagy egyedi méretű terület egységet igényelhetnek, melyen saját installációt helyezhetnek el. Áramvételi lehetőség korlátozottan biztosított.

Helyszín:        Benkó Zoltán Szabadidőközpont (6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 7., bejárat a Nyíri útról a Dombnál)

Időpont:         2019. május 11. szombat 9.00-17.00 óra között

Ajánlott cikkek

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.