Dark Mode On / Off

Czakó termelői piacz most két éves!

Ennek alkalmából gyűlünk össze többen, mint valaha az eddigi termelők és újak a kertben és ünnepeljük közösen a szülinapot. Tombolával, reggelivel, délutáni zenéléssel miközben Pohner Ádám a magyar Bocuse d’Ore magyar versenyzője főz mindenkinek. A borospincében az előre regisztrálók tudnak táskát készíteni és teát kóstolni is. – mondja a szervező, Várady Luca.

Egy igazán különleges piac, vagy inkább piacz, cézével, ahogy a helyiek nevezik a Czakó utca 15-ben lévő étterem és cukrászda kerthelyiségében a szombatonként 8-14 óra között nyitva tartó termelői piac.

Miért annyira különleges?

Teljesen családias hangulat alakult ki a termelők és most már a vevők között is és ennek köszönhetjük a piacz sikerét is – vallja Luca. Mivel mindenkiből “egy” van, vagyis egy mézes, egy szörpös és így tovább, így az egész hely nem is a piac hangulatát mutatja, hanem egy közösségét.

MÁRCIUS 30-án 8 órától egészen 16 óráig egy rendkívüli piacnappal várja a látogatókat a helyszín. Eseményük meghívója a Facebook oldalukon olvasható, a részletes programmal együtt.

A rendezvény igazán születésnapi hangulú lesz: tombolával délben és du 4-kor, délutáni élőzenével, fődíjjal, különleges ételekkel, workshopokkal együtt, vagyis érdemes kilátogatni, akár egy nap ott lenni, hiszen izgalmakból nem lesz hiány.

Nagyon készülünk a rendezvényre, a termelők is összefogtak, hogy minél izgalmasabbá tehessük ezt a második születésnapot. Nagyösszegű tombolaajándékcsomag gyűlt össze, amit több körben fogunk kisorsolni. Az ajándékok között van sajt, lekvár, szörp és megannyi izgalmas csemege, mind magas minőségben, termelőink manufaktúráiból származnak. – meséli Luca.

Tehát ha egy kellemes programra vágytok most szombatra, akkor a budai Czakó utca 15. szám alatt vár a Czakó Kert és a Czakó Piacz!

Találkozzunk hétvégén!

Ajánlott cikkek

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.