Dark Mode On / Off

Albérletben laksz?

Az albérletek dekorálásának a legnehezebb pontja ott kezdődik, hogy nem festheted ki a falakat, nem fúrhatsz fel képet, és a fali polcokkal sem kalkulálhatsz. De akkor hogyan deorálhatod mégis ki, hogy otthonos és kellemes legyen?

Színes papírokkal tapéta helyett!

Inspirációk oldalán találtuk ezt a szuper ötletet, ahol színes papírlapokat ragasztottak a falra “blue tack”-kel. Az ötlet kiváló és igen átványos megoldás.

Polcok helyett hungarocell!

A hungarocell dekorcsíkokból lehet polcszerűt is kapni, ami 15 kg-ig elbírja a súlyt. Persze nem arra gondoltunk, hogy a teljes könyvtáradat, vagy a CD-gyűjteményt tedd rá, de pár képet máris rátehetsz. A hungarocell dekorcsíkokat ragasztóval is felrakhatod, mert ha nem kell nagy súlyt tenni rá, akkor a legegyszerűbb ragasztani és nem kell a falat szétfúrkálnod.

Szőnyegeket mindenhova

A szőnyegezés meleg hatást kelt és “bekuckósítja” a teret. Az egyik legegyszerűbb módja az albérlet feldobásának, ha színes függönyökkel, szőnyegekkel, párnahuzatokkal és takarókkal díszítjük.

Forrás: Csorba Anita – Inspirációk

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.