Dark Mode On / Off

A legtutibb tavaszi programok

Összegyűjtöttük, milyen programokra látogathattok el tavasszal!

Tavasz és végre szabadban levés! Ez a legjobb ebben az időszakban! Össze is gyűjtöttünk Nektek pár tuti programot, hogy hova érdemes ellátogatni, ha tavaszi kikapcsolódásra, kertészeti kiállításra vágytok!

SPIRITUÁLIS BÖRZE 2017. március 18.

MagnetHáz idei börzéjén már kézműves termékekkel és kistermelői finomságokkal is találkozhattok. Többek között ott lesz Manufaktúránk is a már ismert DesszertTésztáival is. Az eseményhez Facebookon is csatlakozhattok, és megtudtok minden érdekességet és meglepetést részünkről!

GARDENEXPO 2017. március 24-26.

A Papp László Budapest Sportarénában idén is megrendezésre kerül a Gardenexpo, ami a hazai kertészeti kiállítások egyik legkedveltebb programja.

Bővebb információért látogassatok el a program weboldalára!

ORCHIDEA ÜNNEP 2017. március 24-26.

A Gardenexpo részeként – társrendezvényeként idén is lesz orchidea show. 3000-nél is több virágzó orchideával és szemet gyönyörködtető kompozíciókkal várják a látogatókat.

CONSTRUMA KERT 2017. április 5-9.

A már hagyománnyá váló Construma programcsokor része a Construma Kert kiállítás, kertépítő verseny és kertészeti vásár. Több száz kiállítóval várja a rendezvény az odalátogatókat, ahol megismerkedhetnek a szebbnél-szebb növényekkel, profi kertépítőkkel és alkotásaikkal, a legkorszerűbb kertészeti gépekkel, technológiákkal. Emellett természetesen az OTTHON DESIGN is a szokásos pompáját hozza a többi kiállítással karöltve. A rendezvényről bővebben weboldalán olvashattok.

HERÉNYI VIRÁGÚT 2017. KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2017. április 29-30.

Immáron 15. alkalommal rendezik meg Szombathelyen ezt a nagyszerű rendezvényt, ahol helyi virág- és dísznövénykertészek kínálják portékáikat. A rendezvényről bővebben a www.herenyiviragut.hu oldalon olvashattok.

GYULAI VIRÁGOK FESZTIVÁLJA 2017. május 12-14.

A város egyik legszínesebb fesztiváljára invitálunk Titeket, ahol kicsiknek és nagyoknak egyaránt lesz program, így családdal is lelátogathattok.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény