Dark Mode On / Off

20. Hortus Hungaricus Kiállítás és Vásár

A Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Kiállítás hazánk legrangosabb, legjelentősebb kertészeti seregszemléje. Az elmúlt 19 alkalom a bizonyíték arra, hogy a Hortus Hungaricus név kötelez: szakmaiságot, színvonalat, folyamatosan megújuló programokat, értékes, rangos rendezvényt jelentett a múltban és jelent a jövőben is.

Különösen igaz ez akkor, amikor a soron következő 20. jubileumi Kertészeti Kiállítás előtt állunk.

Mindezt szem előtt tartva, a legjobb szándéktól vezérelve a Vidékfejlesztési Minisztérium szakmai támogatásával készültünk az idei különleges együttműködésre az OMÉK rendezvényen való közös megjelenésre.

Sajnos a sok egyeztetés, a jó szándék ellenére az OMÉK szervezőivel nem jött létre megállapodás, mert nem láttuk biztosítottnak a kiállítóink által megszokott színvonalas rendezvény feltételeit.

Az OMÉK – Hortus Hungaricus együttműködés késői meghiúsulása, időben nem teszi lehetővé a rendezvény felelősségteljes és megszokott színvonalú megszervezést, lebonyolítását a szokásos szigetszentmiklósi helyszínen.

A Flora Hungaria Kft. mint a Hortus Hungaricus rendezője és szervezője, valamint Tanácsadó testülete és Felügyelő bizottsága ezért közösen úgy döntött, hogy a 20. jubileumi Hortus Hungaricus rendezvényt nevéhez méltóan, rangjához illő módon és szakmaisággal 2014 év szeptember 19—21 között Szigetszentmiklóson ünnepeli.

Köszönjük kiállítóink és a szakmai szervezetek támogatását amit az előkészítés során nyújtottak. A történtekért megértésüket kérjük.

A dísznövényágazatot, a Hortus Hungaricus név alatt rangot szerzett kiállítást valamint a kiállítókat ért kár kapcsán a szükséges és lehetséges intézkedéseket megtesszük.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
50 vélemény