Dark Mode On / Off

10 szuper program május 1-re

Országszerte majálisok és izgalmas fesztiválok várják a 2015. május 1-én szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Íme egy kis összefoglaló Tőlünk Nektek.

1. Ráckevei Majális

Igazi családi programokkal várnak a szervezők. Lovagolhatsz, veterán motorokon motorozhatsz, sorversenyeken próbálhatod ki tudásodat, de aszfaltrajzversenyen, sőt kispályás focibajnokságon, este koncerten is részt vehetsz. A vidámság, az egész napos kikapcsolódás Ráckeve főterén garantált.

2. Poroszlói retro majális

Idén második alkalommal szervezik meg a retro majálist. A szervezők szerint valódi falusi rendezvényen lehet részed, ahol a mókáról Nagy Bandó András humorista gondoskodik, de megnézheted a hagyományteremtő lakossági felvonulást is.

3. Mangalica és Pálinkafesztivál Zalaegerszegen

Nyugat-Dunántúl legnagyobb és legérdekesebb rendezvényei között tartják számon a május elsejei Mangalica- és Pálinkafesztivált Zalaegerszeg főterén. Igazi gasztronómiai élményben lehet részed, ha a városban töltöd a hosszú hétvégét. Számos kulturális és szórakoztató programmal várnak, a gyerekek kipróbálhatják az ugrálóvárat, a vidámparkot, a játszóházakat.

4. Tiszafüredi majális

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város Halas terén szintén majálissal várnak május elsején. Kulturális programokkal, sportversenyekkel, koncertekkel színesítik a hosszú hétvége programját a Tisza-parti városban.

5. Debreceni majális

Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpad majálisára várnak a szervezők. A kirakodóvásár mellett számos programot ígérnek, a táncgálán a cívis város táncosai mutatkoznak be, este a Kerekes Band koncertjét élvezheted.

6. Salgótarjáni Borfesztivál

A borfesztiválon számtalan bort ízlelhetsz meg, de megkóstolhatod a rendezvényen a legfinomabb nógrádi kézműves sajtokat is. Nyerhetsz a borfelismerési versenyen, és megválasztják a fesztivál legjobb borait is.

7. Városligeti Majális

2015. május 2-3. a majálisok hétvégéje, így a Városligetben, a Vajdahunyad Vár előtt is rendezvényt szerveztek. Magyarország legszínvonalasabb vidámparkja, dodgem, óriáskerék, légvárak, póni lovaglás, hazai ízek és kézművesek várják a kedves vendégeket! Mindenkit szeretettel várunk egy hamisítatlan városligeti majálisra. A rendezvény látogatása ingyenes!

8. Igali majális

Május elseje nálunk a pihenés ünnepe. A május 1-jei hosszú hétvége alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek.

9. Gyulai majális

A Gyulai Majálison változatos programokkal várják az érdeklődőket a Várkertbe 2015. május elsején 10 órától. Ízelítő a programokból: játszóház, mesekoncert, interaktív koncert gyermekszínház, lufihajtogatás.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.