Akció!

Méhek, mézek nagykönyve – Gyógyító kincsek a kaptárból

4 495 Ft 3 990 Ft

Szerző: Stephanie Bruneau

Könyv, 160 oldal

Cser Kiadó

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Több mint ezer év bizonyítja a méz és a többi kaptártermék csodálatos hatását. Most megtudhatjuk, hogy mi a propolisz, a méhpempő, a méhviasz és a virágpor, és azt is, hogy melyik hogyan gyógyít, szépít, fiatalít.

Méhek, mézek nagykönyve – Gyógyító kincsek a kaptárból termékről 2 értékelés

  1. Könyvutca

    …nagyon sok érdekes történelmi információt is találhatunk a könyvben a méhekről és a mézzel kapcsolatos termékekről. Recepteket és kézműves tárgyak készítését éppúgy, mint ahogyan egy nagyon érdekes írást arról, hogy bajban vannak-e a méhek Magyarországon.
    Tovább olvasom

  2. Manzárd Café

    Stephanie Bruneau lelkesedése a méhek iránt egyértelműen érezhető minden apró részletben, és elég nehéz ellenállni annak, hogy átragadjon belőle valami ránk is. Azt nem mondom, hogy méheket fogunk tartani és saját mézet fogunk termelni (bár ez is elképzelhető), de az egészen biztos, hogy az általuk előállított kincseket sokkal sűrűbben fogjuk használni a hétköznapjainkban, és ami még ennél is fontosabb, hogy alázattal és mélységes tisztelettel fogunk tekinteni a méhekre az izgalmas és tartalmas kiadvány átolvasása után. Minél többen leszünk ezzel így, annál biztosabb az ő és a saját túlélésünk is!
    Tovább olvasom

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…