V. Topor Erika

(okleveles kertészmérnök, designer virágkötő)


A Kertportál.hu megálmodója és tulajdonosa.

Kislány korom óta kertésznek készültem, és ettől nem tudott senki sem eltántorítani. A gimnázium után a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi karán tanultam tovább. A gimnáziumi évektől számos virágüzletben és kertészetben tanultam gyakornokként, majd az egyetemi évek alatt kitanultam a virágkötészet rejtelmeit.

2005 óta foglalkozom szaktanácsadással, és szakújságírással.Az egyetem végétől egy ismert kertészeti áruház áruházvezetője, telepvezetője voltam, de a szakújságírást és tanácsadást továbbra is, mint hivatást műveltem. Majd később az újságírás igazán fontos lett az életembe, és jelenlegi munkám mellett is számtalan helyen találkozni lehet írásaimmal, szaktanácsaimmal, designötleteimmel. Mindezek mellett projektvezetőként számos állami beruházást, közterület megszépítését és rehabilitációs munkát tudhatok magam mögött a kastélyrenoválástól a tájépítészetig, mezőgazdasági projektekig.
A Kertportál.hu oldalt 2003-ban hoztam létre, azzal a céllal, hogy a hazai kertészeti szakma bővülhessen, fejlődhessen és egy olyan értéket teremthessek vele, mely meghatározó szerepet tölt majd be egy napon a kertészet, hobbikertészet, kertrendezés, kertépítészet területén. A Kertportál, mint brand mára már ismert lett. 2013-ban meg is újult, vadonatúj tartalommal és arculattal. Virágkötészeti és rendezvénydekorációs kérdésektől egészen a legapróbb kertépítészeti kérdésekig állok rendelkezésére a kedves Olvasóknak!