Kertportál.huFias Berta

(Lakberendező - LuiSpirit Design)

Már gyerekkoromban rendszeresen átrendeztem és dekoráltam a tereket. Egy „szakkifejezést” is kreáltam kedvenc tevékenységemre:„megszobásítottam” mindent, amit csak tudtam. Sokáig az idegenforgalom területén dolgoztam tolmács-idegenvezetőként, így sok embert, országot és kultúrát ismerhettem meg. Később egy hosszú évtizedig marketingkommunikációs szakemberként dolgoztam, ahol alkalmam volt megtanulni a profi projektvezetést, arculatépítést és ügyfélkezelést. Mindez olyan átfogó látásmódot adott, amelyet Megbízóim örömére remekül tudok hasznosítani a belsőépítészet, lakberendezés területén is. Szakmai tudásom gyarapítása, ismereteim fejlesztése nem állt meg a szakképesítésem megszerzése után. Megszakítás nélkül tanulok, képzem magam; szakképzéseken veszek részt, miközben folyamatosan szem előtt tartom a kor technológiájának, anyagainak fejlődését. Követem a trendeket, hogy a legfrissebb információkkal és tudással szolgálhassam Megbízóimat.

 

Megnézem az adatlapját

Varga Szabolcs

(Agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, természetgyógyász, Health Coach)

Hiszem, hogy nem szakadtunk el a természettől, és ma is ugyanolyan hatással van ránk, mint őseink idejében. A környezetünk mély behatással van ránk, ha hiszünk benne, ha nem. A körülöttünk lévő növények, állatok erősíthetik, vagy gyengíthetik életenergiánkat - beleértve egészségünket is.

A naponta elfogyasztott táplálékunk, mely jó eséllyel a kertből származik, meghatározó az életünk szempontjából. 

Eddig tanulmányaim során és tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy Magyarország környezeti adottságai világviszonylatban a legjobbak a zöldség- és gyümölcstermesztés szempontjából.

Elkötelezett híve vagyok a bioteremsztésnek, az ökológiai gazdálkodásnak, melyben szaktanácsadóként is tevékenykedem.

A természetgyógyászati iskoláim elmélyítették azt a tapasztalati tudásomat, mely rávilágít arra, hogy nem mindegy, hogy milyen minőségű ételek kerülnek  asztalunkra. 

Kedves Olvasóink mind agrármérnöki, növényvédelmi, mind természetgyógyászati vagy táplálkozástudományi kérdésekben fordulhatnak hozzám bizalommal. 

Megnézem az adatlapját

V. Topor Erika

(okleveles kertészmérnök, designer virágkötő)

A Kertportál.hu megálmodója és tulajdonosa.

Kislány korom óta kertésznek készültem, és ettől nem tudott senki sem eltántorítani. A gimnázium után a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi karán tanultam tovább. A gimnáziumi évektől számos virágüzletben és kertészetben tanultam gyakornokként, majd az egyetemi évek alatt kitanultam a virágkötészet rejtelmeit.

2005 óta foglalkozom szaktanácsadással, és szakújságírással.Az egyetem végétől egy ismert kertészeti áruház áruházvezetője, telepvezetője voltam, de a szakújságírást és tanácsadást továbbra is, mint hivatást műveltem. Majd később az újságírás igazán fontos lett az életembe, és jelenlegi munkám mellett is számtalan helyen találkozni lehet írásaimmal, szaktanácsaimmal, designötleteimmel. Mindezek mellett projektvezetőként számos állami beruházást, közterület megszépítését és rehabilitációs munkát tudhatok magam mögött a kastélyrenoválástól a tájépítészetig, mezőgazdasági projektekig.
A Kertportál.hu oldalt 2003-ban hoztam létre, azzal a céllal, hogy a hazai kertészeti szakma bővülhessen, fejlődhessen és egy olyan értéket teremthessek vele, mely meghatározó szerepet tölt majd be egy napon a kertészet, hobbikertészet, kertrendezés, kertépítészet területén. A Kertportál, mint brand mára már ismert lett. 2013-ban meg is újult, vadonatúj tartalommal és arculattal. Virágkötészeti és rendezvénydekorációs kérdésektől egészen a legapróbb kertépítészeti kérdésekig állok rendelkezésére a kedves Olvasóknak! 

Megnézem az adatlapját

Antics Katalin

(Növényorvos MSc.)

 

Antics Katalin, MSc Okl. Növényorvos, Kertészmérnök, Mérnöktanár vagyok. Egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem. ITENT Informatikai Kft-nél dolgoztam, Projekt Manager-ként. A Gazdabolt.info adatbázisának (növényvédő szerek) létrehozásán és karbantartásán. Jelenleg a Gazdabolt.hu-nál növényvédelmi szaktanácsadóként tevékenykedem. A Felsőfokon.hu-nál vagyok szerkesztő, újságíró, http://felsofokon.hu. a Kertészeti növényvédelem, gyógynövény és botanika szakág vezető. Pozitív napnál szintén, szerkesztő, újságíró. http://pozitivnap.hu/ A pozitív hírek. A gazdazónánál főszerkesztő, szakmai cikkíró. http://www.gazdazona.hu/ Valamint a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola, tanáraként tevékenykedem.

 

Megnézem az adatlapját