Médiaajánlat


A Kertportál.hu elsősorban egy szakmai online magazin, de lehetőség nyílt a banneres hirdetésekre, cikktámogatási hirdetésekre.

Kérje Médiaajánlónkat az info@kertportal.hu mailcímen keresztül!

A Kertportál.hu indulása óta egyre nagyobb tömegeket vonz. Mind szakmai szemléletünk, mind naprakészségünk segíti, hogy a legtöbb kertészeti információt, hasznos trendtippet és szakmai tényt minél előbb megosszunk Olvasóinkkal. 

A legkorszerűbb technológiák és aktuális kertészeti és lakberendezési kiállítások mellett az utóbbi időben a hazai kistermelő témakörök is helyet kaptak. Ahogy a világ fejlődik, és halad a biotermékek és naturális termékek irányába, úgy ez a kertészeti magazinokat is érinti.

Permakuzltúrás bemutatókertünkben rendszeres szakmai rendezvényekkel találkozhatnak, megismerhetik a legkorszerűbb és egyben legegyzserűbb technológiákat, az öko-logikus kertészkedés alapjait is.

A napi több ezer oldalletöltés, és ugyanígy a több ezer látogató mind arra sarkall minket, hogy egyre jobbak legyünk és legyre több hasznos dolgot osszunk meg Olvasóinkkal.

Facebook oldalunk népes tábora is napról-napra bővül, emellett az Ökoközösség Facebook oldala is szépen gyarapodik.

Társoldalaink, ahol szintén megjelennek hirdetéseik, amennyiben előfizetnek rá:

Ökoközösség Facebook oldala

Kertportál Facebook oldala

Kertportál Major oldala

Illetve amennyiben témában releváns, így a DesszertTészta.hu oldalon is helyet kaphat hirdetésük.

Széles spektumát fogjuk le a kertészeti ágazatnak, a szaktanácsadástól az oktatáson át a kistermelő termékek előállításáig.