Dark Mode On / Off

Bálint Gazda életműdíjat kapott

Nem csak az Év Agráremberét ünnepelhetjük, kiosztották az életműdíjakat is Egerben.

Tegnap már írtunk az Év Agrárembere kitüntető díj alakulásáról, ahol egy nagyszerű volt tanárunk is díjazott lett.

Bálint György, ismertebb nevén Bálint gazda, az ország kertészeként köztiszteletben álló, idén 100. születésnapját ünneplő – kertészmérnök és Vancsura József, a gabonatermesztők szövetségének (GOSZ) tiszteletbeli elnöke is életműdíjat kapott. A kitüntetettek munkáját Nagy István agrárminiszter is méltatta az egri díjátadáson, ahol a szakmai zsűri által választott jelöltek is meghívást kaptak.

2017. év végén tíz kategóriában 15. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten, ahol Bálint gazda a Prima Primissima díjjal térhetett haza. 

Bálint gazdával minden évben lehet találkozni a Gardenexpo rendezvényen is, ahol színvonalas előadását rengetegen hallgatják. Hogy idén is el tud-e jönni az ország leismertebb kertészmérnöke, hamarosan kiderül a Gardenexpo programjából!

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.